- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
...minden, amira a hétköznapokban szükségem lehet...
Hát akkor tanulj meg ACL-t szerkeszteni, NAT-olni és static route-okat írogatni.
Napjaim nagy részét ezzel töltöm. Talán heti 1 nap van, amikor ennél több kell és ez egy olyan állás, ahol elméletileg ennél csak nehezebb dolgok kerülhetnének elém.
Üzemeltetés meg még unalmasabb. (szerintem) A jó (hálózati) rendszergazdát onnan lehet felismerni, hogy egész nap nem csinál semmit, mert egyszer megcsinálta jól és azóta is működik. -
zsolti.22
senior tag
Remélem, hogy úgy sikerül neked, olyat helyet találsz, ahol minden ilyen tudást, mint amit tanulsz, használni is fogod. Valószínű, hogy nem fogsz ilyet kapni mindjárt az elején, lévén nincs tapasztalatod. Itthon legalábbis ez a divat. Most olvastam olyat is, hogy kint lesz@rják, hogy milyen tapasztalatod van, ott bizonyítasz helyben. Azért készülj fel arra is, hogy nem pont olyan lesz az új állás, mint amilyet szeretnél!
Ne hidd, hogy a BGP-vel nem fogsz találkozni, amikor az egyik legjobb irányítóprotokoll. Nálunk naponta előjön, igaz, hogy nem én foglalkozok vele, de napi szinten bontjuk, építjük ki a BGP kapcsolatokat. Igenis az egyik legelterjedtebb protokoll. Az EIGRP az, amit nem kéne annyira nyomni, mi pl. sehol nem használjuk, szerintem nem véletlenül. Egyébként tele van a könyv olyan funkciókkal, amikkel az életben nem fogsz találkozni. Amit a könyv tanít, az még a régi IOS-re van. Na most itt vannak a csodás ASR-ek, ahol teljes más parancsokat kell kiadni és tök if, then, else logikával kell pl. konfigolni egy route-mapot. Itt jön az, amikor a könyv és a tapasztalat nem találkozik. A könyv csak alapra jó, építeni kell rá, és hajaj, van mit rendesen.4 hónapja én nem láttam CCNP könyvet, de talán most majd lesz rá lehetőségem folytatni a SWITCH-et, amit utálok, mint kutya a postást. Valahogy nem vonz a 2. réteg
Lehet, hogy könnyebben fog menni, mint amikor csak pusztán először átolvastam, mert azért néha-néha kell konfigurálni egy-egy switchet is és voltak kérdéseim még az elején, hogy mi miért is van, csak hát VOIP, WIFI és hasonló barátait a közeljövőben biztosan látni sem fogom, így tusi_ vs BGP és FR szituáció lesz, de meg kell tanulni, kész. A TSHOOT-t majd igyekszem crok módjára intézni, hamar frissiben, amíg még tudom, utána majd csak ráfrissítek valahogy. Aztán még a CCNA Securityről nem is beszéltünk. Azt is le akarom tenni, mert érdekel, talán lesz belőle CCNP Security is, majd meglátjuk, jövő zenéje.
IPv6 amennyire nehéznek tűnik, annyira egyszerű.
Nálunk az operátorok "félnek" tőle, de 10 perc alatt meg lehet tanulni
Remélem megkapom a magamét emiatt
Június meg itt van a spájzban, hajrá a vizsgákkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest