- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #3918 üzenetére
Arra nem számitok, hogy egyből olyat kapok, amit mindig is akartam. Ez egy hoszzú út lesz, csak az első lépések q.. nehezek. Beszéltük, hogy nekem a nap 10 óráját a német tanulás teszi ki, kevés időm van a Ciscoval foglalkozni. Szó szerint, ha pihenni akarok, akkor leülök Ciscozni.
Tisztában vagyok vele, hogy a BGP-t használják nagy cégeknél, de szvsz én kisebb cégnél fogok dolgozni, vagy nagynál , de a sitt melót kell csinálnom. Közben persze mind a routingot/switchinget fenn kell tartani, sokat lehet felejteni. Pl. egyik nap eszembe jutott az ARP inspection és gondolkodnom kellett, hogy kell megvalósitani, pedig kb fél éve tettem le a vizsgát.
Én a következő vizsgámat - CCNP után - 2.5 év múlva teszem csak le. CCNA secu, hogy mehessek a CCNP-re. Viszont itt a Windows nagyon menő, sajnos megint elő kell vennem, pedig azt hittem megúszom
Végül is azt fogom tanulni, amire szükség van.
Ipv6 nem nehéz, de bonyolult a sok FF02::X: Y meg társait megtanulni, mert igazából nem érdekel. Fecoo mondta, hogy amióta letette a CCNP-t nem konfigolt Ipv6-t. Azé' annyi agysejtem nicsen már, hogy feleslegesen tömjem a búrámat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest