- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
Le nem mosom magamról a vádat, hogy Kevin Wallace fizetett ügynöke vagyok
de megint tőle találtam egy videót a témában, javaslom nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=zNhhafnCrxc
Azt azért hozzá kell tenni, hogy ő észak-Amerikában él és amit mond az ott aktuális. Ő egyébként javasolja, mind a programozás tanulást, mind a Cyber Op. vonalat.
Ez utóbbira biztosan lesz igény, az más kérdés, hogy adott esetben szeretném-e csinálni.A másik dolog, amit talán Jeremy Cioara mondott, vagy Keith Barker? Már nem emlékszem, csak azt hogy valamelyik CBT Nuggets-es jó fej: hagyd magad sodorni arra, amire éppen úgy látod, hogy a te konkrét munkahelyeden, közvetlen környezetedben igény van. Hátha támogatnak, vagy, ha nem is, biztos sikereket érhetsz el.
Még egy gondolat ragadt bennem expert témában. Én személy szerint azért is küzdök érte, hogy ha egyszer meglesz, akkor elmondhassam, hogy az adott szakma legmagasabb tanúsítványával rendelkezem. És ez szerintem nem is csak gyártó, de általában szakma független. Ha valaki elmélyül a szakterületében ilyen mélységig az mutatja, hogy komolyan gondolja és valószínű az illető munkájára is lehet számítani. (ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehet nála sok tanúsítvány nélküli, de akár komolyabb szakmai tudással rendelkező jelölt mondjuk egy állás hirdetés esetén viszont nekik egyéb módon kell bizonyítani referenciákkal, szakmai hírnévvel....)
A szakmai komolyságon túl azt is bizonyíthatja, hogy az illető képes új és új dolgokat megtanulni limitált idő alatt. Egy munkahelyen pedig ez is szempont.
Tehát lehet így is nézni: van egy P-s tanúsítással és hálózati ismeretekkel rendelkező és pythonban közepesen jártas illető egy SDN környezetben. Van egy másik aspiráns, aki Expert szinttel rendelkezik hálózati oldalon, de nincs python tudása. Nem akarom leszólni a programozási ismereteket, magam már több évtizede programoztam utoljára, akkor még Clipperben, és autódidakta módon tanultam meg. Akkor nem volt youtube és könnyen hozzáférhető internet, mint ma, mégis viszonylag rövid idő alatt sikerült. Ezért feltételezem, hogy ma a legtöbb esetben szükséges és eleégséges programozát, mondjuk pythont sokkal gyorsabban el tudja sajátítani az expert, mint, hogy P-s szintról expertig eljut a másik jelölt. (Ezt a nehéz utat pedig most járom, már lassan másfél éve.)Van még egy dolog, ami pedig egyéni dolog: mit akarsz csinálni? Én például rühelnék napi 8 órában programozni. Míg mondjuk hálózat tervezés beüzemelés tesztelés dolgait általában élvezem. Lehet, hogy a Világ úgy alakul, hogy nem lesz szükség dinoszauruszokra, de lehet akkor egész mással fogok foglalkozni. Lehet virágboltot nyitok ahelyett hogy pythonban programozzak napi 8 órában vagy GUI-s monitorok előtt üljek kvázi diszpécserként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged