- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007 #12101 üzenetére
Na először ki akartam hagyni a képből, mert végülis nagyon nem értettem kis utánajárás után, de most, hogy jó pár órát rászántam, lehet kezdem érteni, legalábbis remélem
.
Azt még nem értem, hogy VSS és VCP közt mi a különbség, mert mindegyiket úgy értelmezem, hogy virtuális switch-et csinál két külön switch-ből.Szóval ahogy van az alábbi ábra, az A-B és C-D switch-ekből tudok VSS/VCP-vel egy-egy virtuális switch-et csinálni, ahonnan a GLBP-vel összekötött routerek-hez menne a forgalom?
Ha igen, akkor ezek után a routerek-en a routingolást (EIGRP-t szeretnék) ugyanúgy egyesével be kell állítani mindenhol? Tehát úgymond minden egyéb beállítás, ami már nem az alhálót érinti, azt ugyanúgy kell kivitelezni, mintha külön eszközök lennének, nem kell foglalkozni azzal, hogy onnan nézve egy eszköznek tekintik egymást?Nagyon köszi előre is!
Azt hiszem elég nagy fába vágtam a fejszém ezzel a szakdogatémával, de ha ezt kivitelezem, tuti király leszek.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Leginkabb VSS vagy VPC technologiakat mondanam erre.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
A vPC pont erre való. A Nexusok támogatják LACP-vel. Fizikailag két különböző switchbe fog menni a szervered 1-1 LAN-ja, a többit a nexusok leboxolják egymás között.
Vagy MEC (multichassis EtherChannel), vagy VSS, ez utóbbiak asszem Cat6500-ason dívikek vagy dívnak (hogy van ennek a többesszáma?
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest