Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz
Methionyl
üzenetére
Reportoltam, ahogy kellet is. Szépen megvolt nyitva a Case-em, első kérdése:"honnan vetted a könyvet?" (mintha nem volt annyira egyértelmű hogy a Case "Defective Products (Cisco Press)" néven ment). Válaszoltam, hogy ciscopress.com-ról.
Majd jött a válasz: "I'm sorry, but you have reached the technical support group. You will want to email the Customer Support team since they are the ones that handle any ordering questions, issues, and replacements. You can email them at customer-service@informit.com"
És ez az én hibám, hogy ők válaszoltak? Nem baj közben megoldottam a hiányzó oldalak kérdését, szóval hiányt nem szenvedek de eléggé érdekes eset. -
kmisi99
addikt
válasz
Methionyl
üzenetére
Ha a Ciscopressről vetted akkor sima ügy. Legalábbis amerikai cég, amerikai mentalitás. A vásárló az első. Pár fotót küldesz szerintem ezüst tálcán küldik neked az új könyvet. Egyértelműen látszik, gondolom, hogy gyári hibás szóval reméld a legjobbakat. Nagyon rugalmasak, arrafelé olyan is megesik, hogy ha megemlítesz valamit a boltban, hogy hát ez xy cégnél olcsóbb akkor annyiért oda adják. Legalábbis így kell lennie, eddigi külföldi vásárlásaimat és információmat ha összevetem mind igazolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok