- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
zsolti.22 #7275 üzenetére
zsolti.22: Ment üzi.
crok, Hedgehanter, Cyber_Bird: Igen, ez a szomorú, hogy attól még, mert valakinek nincs diplomája, még remek szakember lehet. Viszont volt egy pozitív tapasztalatom ilyen téren, amikor tavaly nyáron jelentkeztem Cisco-s melóra. Hirdetésben ott is írva volt, hogy kell a fősuli, nem érdekelt, beadtam. Viszont behívtak tesztet írni. Kb. 25 ember egy teremben, mindenki ugyanazokat a kérdéseket kapta és volt 1-2 ember, aki az első 5 percben azt mondta, hogy "oké, hagyjuk abba, nem megy". Szerintem semmi magic nem volt benne, OSPF, kis Firewall, kis QOS, mit jelent ez a konzolüzenet, ilyesmi Az QOS és FW témákhoz sokat nem tudtam írni, igaz, de így is 4. legjobb tesztet össze tudtam hozni. Be is hívtak csak ott bukott el a dolog, hogy nekik azonnal kellett az ember én meg csak 2 hónap után tudtam volna menni. Egy szóval jó ez a teszt dolog, inkább ezt kellene force-olni, nem pedig a HR-es szemléletet, hogy "Nincs diploma? Akkor CV kuka! Következő!"
Viszont olyan nekem is volt, hogy egy adott munkára rámondták, hogy mégsem engem választanak. Pár hónapra rá meg megkeresnek, de akkor már nem volt aktuális. Pár nappal később ugyanarra melóra még vagy háromszor megkerestek, különböző "fejvadász cégektől"Vicces...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest