- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Oh, hogy az isten aldja meg ezt a Dell Force10-t... aramszunet utan, valami OSPF bugba futottam egyik ugyfelunknel, kozte es egy Motorola CMTS kozott. Ha static-ban felvettem a routokat minden mukodott, ha ospf-en kapta meg oket, akkor van ami ment, van ami nem... Termeszetesen ejszaka tortenik mindig ilyesmi, ugyhogy 3 ora alvassal a hatam mogott, ugy dontottem, hogy static route marad, es majd egy masik ejszaka debugolok tervezetten...
A fura, hogy ket ilyen cmts volt, az egyik mukodott, a masik nem, pedig a routeokat megkapta szepen, csak nem ment at a ping rajta, ha kintrol probaltam. (sajat magarol inditva ment). sh ip route benne volt volt, sh ip flow-ban ( sacc/kb a sh ip cef-nek felel meg) is jol mutatta... rejtelyes hogy mi lehetett. az sfp-knel amivel ossze volt kotve a ket eszkoz force-olni kellet a no autoneg-et de nem latom, hogy ennek barmi koze lehetne hozza...Valakinek esetleg hasonlo tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 7 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest