Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Oh, hogy az isten aldja meg ezt a Dell Force10-t... aramszunet utan, valami OSPF bugba futottam egyik ugyfelunknel, kozte es egy Motorola CMTS kozott. Ha static-ban felvettem a routokat minden mukodott, ha ospf-en kapta meg oket, akkor van ami ment, van ami nem... Termeszetesen ejszaka tortenik mindig ilyesmi, ugyhogy 3 ora alvassal a hatam mogott, ugy dontottem, hogy static route marad, es majd egy masik ejszaka debugolok tervezetten...
A fura, hogy ket ilyen cmts volt, az egyik mukodott, a masik nem, pedig a routeokat megkapta szepen, csak nem ment at a ping rajta, ha kintrol probaltam. (sajat magarol inditva ment). sh ip route benne volt volt, sh ip flow-ban ( sacc/kb a sh ip cef-nek felel meg) is jol mutatta... rejtelyes hogy mi lehetett. az sfp-knel amivel ossze volt kotve a ket eszkoz force-olni kellet a no autoneg-et de nem latom, hogy ennek barmi koze lehetne hozza...Valakinek esetleg hasonlo tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest