Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
"Egyetértek, ne használjátok a dump oldalakat. De nem azért, mert elrontják, hanem mert csalás. Magatokat becsaphatjátok vele, de előbb-utóbb kiderül azért hogy csak "papír CCNA/CCNP" -e valaki vagy ért is hozzá..."
Ez nagyon igaz. Én bevallom őszintén, eleinte használtam, aztán amikor ugyanarra a kérdésre különböző tezstekben 3 különböző választ fogadtak el, akkor inkább hanyagoltam, mert tényleg csak össze zavar. Sajnos én nem tudok angolul, tehát nekem maga a kérdés megértése is nehézség. Amit itt javasolt valaki, hogy a rossz válaszok kizárásával könnyen lehet helyes megoldást adni, az nagyon bejött. Abból a szempontból rendesek a ciscosok, hogy tényleg néha bazi nagy blődségek vannak megadva "helytelen" válasznak.
Én elolvastam a cisco discovery-t magyarul, (1200 oldal), a Cisco certification exam guidet- angolul (1400) oldal és a CCNA Cisco Certified Network Associate Study Guide 3rd -t (1000) oldal, az OSPF design guide-t (300 oldal), és a cisco ios command nevű (kb 200 oldal)-as könyvet. Nem mondanám, hogy lusta voltam
Sajnos mivel angolul csak nagyon gyérül tudok, ezért voltak olyan dolgok, amiket nem értettem meg és csak szótárral tudtam nagyjából lefordítani, az sem mindig vezetett eredményre.
A CCNP-ig megtanulok angolul és arra már úgy megyek, hogy mind szakmailag, mind nyelvileg felkészült legyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos mivel angolul csak nagyon gyérül tudok, ezért voltak olyan dolgok, amiket nem értettem meg és csak szótárral tudtam nagyjából lefordítani, az sem mindig vezetett eredményre.
crok