- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
Ma voltam ENCOR 350-401 vizsgán.
Eredmény: "passed" - se ponthatárt, se semmit nem írt ki a vizsgaszoftver, csak a recepción jött ki egy papír, ami ennyit tartalmazott. Rég végeztem úgy vizsgálva, hogy "ebből mi lesz...?"...
Szerintem egy nehezebb sort kaptam, a legjobb szekcióm is csak 73% lett, de volt egy 60 és egy 50% is. Szerencsére a magasabb arányban számító szekciókat tudtam jól
A vizsga maga szerintem távol áll a blueprinttől, a szekciók arányait nézve. A blueprintben megjelölt compare/describe/configure/verify/troubleshoot "nehézségi skálától" viszont nem tértek el - de nem is könnyítettek: amelyik protokollból tshoot szint kellett, ott csak olyat kérdeztek. Talán csak automation részből volt 1-2 kérdés, ahol még a Cisco részéről is útkeresés van, mit is kérdezzenek - nem volt sok ilyen kérdés, szerintem felesleges is a CCNP Enterpriseba, mióta van külön DevNet irány.
Természetesen Cisco-s módon legalább 2 tucat kérdésnél totálisan irreleváns volt, amiről a kérdés szól, a helyes válaszhoz teljesen más, de alapszintű dolgot (pl. ACL, vagy nevezetes portszámok kellett tudnod, esetleg alapvető konfiguráció helyes lépéseit).
Volt néhány értelmezhetetlen kérdés is, abszolút kedvenc ahol az egyik válaszlehetőség: "apply the changes" - és se a screenshoton, se a kérdés szövegében, sehol nem volt megadva: milyen changes -re gondol a költőszerencsére a többi lehetőségből rá lehetett jönni, mi a helyes válasz.
Amiből készültem:
- OCGt átolvastam 1x
- Kevin Wallace udemyn/linkedin learningen/stb. elérhető videós elearningje - szerintem ez önmagában kevés, sok olyan témakörbe nagyon elmélyed, ami a vizsga blueprintben és a vizsgán is csak "describe". Megint más témakörökben meg pont a deep dive-ot hagyja ki.
- 31 days to ENCOR exam - ez egy elég jó, gyors összefoglaló, vizsga előtti 3 hétben pörgettem ki, szerintem az egyes témaköröket jó mélységben tárgyalja.
- Boson Exam vizsgasorok - hát, ez nem dump, de azért alapvetően jól felkészíti az embert a klasszikus témakörökből (architektúra, infrastruktúra, wireless, security, assurance). Főként, hogy minden kérdésnél ott van a magyarázat is, fel tudod mérni, mit értesz valójában.
Néztem most utólag egy kurrensnek gondolt dumpot, nagyon kevés kérdés köszönt abból vissza a vizsgán...sokat számított úgy érzem a gyakorlati tapasztalatom is úgy R+S, mint wifi, security vagy monitoring területen is, hogy ez a vizsga meglett, csak a fentiekből készülve, valójában 1.5 hónapja elhatározva hogy rámegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged