- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
windsor44
csendes tag
Sziasztok,
Bocsánat ha nagyon off, próbálok rövid lenni.
A helyezet a következő :
35 éves vagyok, kb. 15 éve dolgozom műszerészként, ebben volt a mobiltelefonon át a Lucent routereken keresztül a CCTV rendszerekig minden, jelenleg Avionics cuccokat javítok, azokat amik szórakoztatják a népet a repülőgépeken, Angliában ( Panasonic Avionics )
Mindig is érdekeltek a hálózati dolgok, ezért gondoltam lehet el kéne kezdenem a Cisco utat az alapoktól.
Nekem az jött le hogy tőlem sokkal fiatalabb generáció igencsak jól áll ebben a témában, szóval elég durván le vagyok maradva
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van-e értelme elkezdeni ezt a dolgot, úgy értem tényleg érdekel, és valószínűleg el is fogom (azaz már olvasgatom ami tudom hogy a semmivel egyenlő), de arra lennék kíváncsi,
ha pl. egy CCNA vizsga meglenne, van-e szerintetek lehetőség ezzel labdába rúgni a későbbiek folyamán.
A gondom az, hogy teljesen más területen dolgozom, ezért necces hogy így elhelyezkedni valaha is el lehetne, miközben látom hogy a fiatalabb generáció igencsak toppon van ( szerintem ezzel jönnek világra, na jó meg biztos tanulnak is ). Tapasztalat hiányában, attól tartok ez maximum mint saját megszerzett tudás lehetne, amivel nem sok mindent kezdhetnék mivel soha nem dolgoztam semmilyen IT szektorban.Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest