- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Cisco EPC3925 mögé kötöttem egy másik routert. 2 napig nagyon jól ment, most meg percenként eldobja a netet"A meglévő routered WAN beállitásánál adjál Fix ip-t(Static ip) pl. 192.168.0.25, DNS1: 84.2.44.2, DNS2: 84.2.46.1, Gateway: 192.168.0.1(a cisco ip-je)
A Ciscoban az Applygation & Gamming menüben, DMZ, ott enable és megadod azt az ip, amit a routerben fixnek beállítottál.
Az MTU-t állítsad 1500-re, firewalt kapcsold ki, a wifit is tiltsd le.
Ezek után a routerd wan portját kösd össze a a cisco lan portjával.
Azért jó DMZ-be tenni másik routert a ciscoba, mert így nem kell a portnyitásokkal bajlódni, azt elég a meglévő routerdben megcsinálni, ha szükséges.
Ha a cisco wifijét is használod, a tüzfalat és a wifit ne kapcsold le."
Ez alapján csináltam meg. Nem tudtam static ip-t megadni, mert kér subnet mask-ot, azt meg nem tudom.
-
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Nem rég váltottam IPtv-re, mert ugye lecseréltem a régi katódcsöves tv-t
.
A problémám a következő.
Kaptam ugye egy cisco epc3925 modem-router kombót, ami tök jó, hogy van, de ha arra csatlakoztatom a TV-m, akkor nem látja a TV-t a laptopom. A TV lan kábellel van csatlakoztatva a routerhez, a laptop pedig wifi-n keresztűl kapcsolódik.
Rádugtam a régi routerem a cisco-ra, nagy nehezen, sikerült összehoznom, hogy az is ossza a netet, és lám, egyből jött a kis ablak, hogy Új hardver, és meg is volt a TV.
Aztán sajnos pár napja állandóan elszáll a net, szakadozik stb...
Ennek öröméri kiszedtem az Asus routerem, és most a Cisco nyomatja a wifit, és lám, nem szakad. Tudtok valami megoldást, hogy miért nem csatlakozik a hálózatba a TV? A router látja, csak a többi gép nem.Copyztam egy másik témából, mert itt is megállja a helyét.
Help
.
-
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Valahogy megtudom kerülni ezt a remek eszközt, hogy csak a tv menjen róla?
Szeretném visszakötni a régi routerem, mert egyszerűen az istenért nem tudom összehozni ezt a remek routert a tv-mmel. Gyakorlatilag a gépem meg sem találja a TV-t, ami a régi routerrel hibátlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Videó stream letöltése
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest