Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Nem rég váltottam IPtv-re, mert ugye lecseréltem a régi katódcsöves tv-t
.
A problémám a következő.
Kaptam ugye egy cisco epc3925 modem-router kombót, ami tök jó, hogy van, de ha arra csatlakoztatom a TV-m, akkor nem látja a TV-t a laptopom. A TV lan kábellel van csatlakoztatva a routerhez, a laptop pedig wifi-n keresztűl kapcsolódik.
Rádugtam a régi routerem a cisco-ra, nagy nehezen, sikerült összehoznom, hogy az is ossza a netet, és lám, egyből jött a kis ablak, hogy Új hardver, és meg is volt a TV.
Aztán sajnos pár napja állandóan elszáll a net, szakadozik stb...
Ennek öröméri kiszedtem az Asus routerem, és most a Cisco nyomatja a wifit, és lám, nem szakad. Tudtok valami megoldást, hogy miért nem csatlakozik a hálózatba a TV? A router látja, csak a többi gép nem.Copyztam egy másik témából, mert itt is megállja a helyét.
Help
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.