- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
stopperos #1625 üzenetére
Köszönöm a segítséget hétfőn nekiállok buherálni. Az lenne a kérdésem hogy ez az Ipflood mit csinál? A Cisco-t használjuk routernak, de nagyon gyenge a jel és állandóan megszakad, nekem maximumon van a jelem de az én munkaeszközöm a legújabb, N-es wifivel a kollégáké csak G-s. Úgy szeretném megcsinálni, hogy a Cisco maradjon a router mert rá van kötve két Canon IR szériás nyomtató és félek hogy elszáll a beállításuk mert ha valaki scannel akkor be van állítva, hogy a gépére tölti a scannelt anyagot. De ha minden szakad van bent a cégnél egy WNDR4000 (nekem is ilyen van itthon de mióta megkapta az új szoftver és van benne GEINE azóta szar) és akkor rákötöm azt, beállítom a CISCO-t bridge módba és rákötöm a NETGEAR-t. Még egy kérdésem lenne a reset-eléssel, menet közben reset-eljem le vagy húzzam ki, nyomjam a reset gombot és kapcsoljam áram alá és tartsam 5 sec-ig (ez lehet hülye kérdés de volt már annyi reset-elési procedúrám és egyszer ez máskor pedig az működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Microsoft Excel topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest