- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
válasz
blattida #6442 üzenetére
Jah hát én sem szoktam ilyet csinálni. Mármint, hogy egyszerre két cucc fusson RealTime.
Általában fent szokott lenni még valami a fő vírusírtó mellett, mert volt már, hogy valami átcsúszott, de még nem jártam úgy, hogy elkerülte figyelmem, hogy mindkettő RT fut. Most nem is tudom, hogy ezt hogy baltáztam el ennyire.
A lényeg amúgy, hogy megoldódott a dolog... -
zord01
senior tag
Basssssszus nem vagyok normális...
Tárgytalan a dolog...Kicsit visszaolvastam, és láttam, hogy valaki írta, hogy két real-time víruskeresőt futtat egyszerre. Erről beugrott, hogy spyware terminator nekem is fent van, bár én általában úgy telepítem, hogy ne legyen real-time protection.
Most biztos ami biztos megnéztem, hogy ki van-e kapcsolva, és nem volt. Amint kikapcsoltam, kb. százszorosára nőtt a CIS vírusscaner sebessége, amikor visszakapcsoltam, megint belassult, így egyértelműen ez volt a hiba. Most 10 perc alatt végigfutott az SSD vírusszkenje.
Hát bocsi a bénázásért, és köszi!
Sziasztok!
-
zord01
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a Comodo Internet Security-t, tűzfal + antivírus. Egy olyan problémám van, hogy a vírus ellenőrzés iszonyat lassúúúúúúúúúúú.
Tegnap 13 óra alatt 69%-ig jutott, úgy hogy csak a C partíciót vizsgáltattam vele. Pedig elég masszív gépem van.
96GB SSD (60%-ig tele, és tegnap ezzel nem boldogult a gép, fél nap alatt), 4 GB ram, 955 Phenom II-es proci.
Ez normális? Nem lehetne ezen gyorsítani? Mert szerintem ez NEVETSÉGES...
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest