- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FüligJimmy #8564 üzenetére
8.1-en nekem nagyjából jól megy a CFW - egyedüli probléma a Cisco Anyconnect VPN klienssel lépett fel, ezt még nem sikerült orvosolnom.
-
kispx
addikt
válasz
FüligJimmy #8564 üzenetére
System Requirements:
Windows 7 / Vista / XP SP2/ Windows 8, 152 MB RAM / 400 MB space -
BigManus
addikt
válasz
FüligJimmy #7511 üzenetére
Szia!
Ezt kifejthetnéd, érdekelne... " kicsit olyan, mint a mese: hol jól megy, hol meg nem "
-
blattida
nagyúr
válasz
FüligJimmy #2711 üzenetére
Egy rootkit ellen a tűzfal semmit sem ér.
Ha ennyire aggaszt a kérdés, vagy kapcsold ki a winben az ipv6-os protokollt vagy használj olyan tűzfalat, mely ezt támogatja.
Én az előbbit tenném, és elsősorban nem a comodo szeretete miatt, hanem azért, mert jelenleg fölöslegesnek érzem ezen protokoll támogatását.
-
válasz
FüligJimmy #2703 üzenetére
Hali!
Biztonság a Windows 7 tűzfalával (Dorner Péter)
Remek cikk, az elejétől a végéig olvasd el...
Fire.
-
blattida
nagyúr
válasz
FüligJimmy #2703 üzenetére
Nem tudom.
Gondolom majd akkor, ha valóban szükség lesz rá, mert egyelőre ez a gyakorlatban még fölösleges.Nagyon jó súgója van a hetesnek, a tűzfal is szépen, részletesen le van benne írva...
-
blattida
nagyúr
válasz
FüligJimmy #2700 üzenetére
Egyelőre nem.
nagyvixi
Nézd meg a feladatkezelőben, hogy nem a cmdagent.exe garázdálkodik a cpu terhelésével, mert ez sajnos előfordul...illetve az is lehet, hogy valamelyik automatikusan induló program összetevőjével ütközik... -
W666W
tag
válasz
FüligJimmy #1998 üzenetére
NEM ÉN kapcsoltam ki hanem a COMODO IS 4 RC mikor telepítettem és megkérdezte hogy akarom -e a secure DNS szolgáltatást igénybe venni..Én igent nyomtam és ezt a helyzetet teremtette...
Ami linket meg adtam ott meg ha jól emlékszem, akkor valami olyasmit írtak, hogy a biztonsági kockázatok miatt az IPv6 KIKAPCSOLÁSA a javasolt
Én ezekhez tartom Magam és nem is használom az IPv 6-ot hanem a 4-et...
Bövebbet nem tudok Neked írni a témakörben.. -
W666W
tag
válasz
FüligJimmy #1991 üzenetére
Konkrétan a kérdésedre ÉN amikor a CIS 4 legfrisebb Bétáját / RC/ / telepítettem akkor engedélyeztem a Secure DNS cuccosát a Comodonak...Summa summárum az Ipv6 az ki van löve
képekkel illusztrálva...Azt tudom, hogy a WIN7 alapesetben engedélyezi az IPv6-ot és manuélisan kell letiltani, mert erröl sok helyen volt már szó pl a techline-on is...Szóval aképek a secure DNS telepítése után a Comodo ezeket a beállításokat eszközölte.... -
W666W
tag
válasz
FüligJimmy #1991 üzenetére
Comodo és egyéb biztonsági ciukkek leírások itt nézzd meg az az IPv6 rol szoló részt...
nem tudom hogy ez egyedi gikszer-e de most vettem észre a dolgot.
Az ajánlatok résznél mind teljes képernyönél mind sima képernyönél a magyar szöveg csak félig látszik....Tudjon meg tö és ennyi a többi részt homály fedi
-
blattida
nagyúr
válasz
FüligJimmy #1324 üzenetére
Persze, előfordul, de ismét leírva, a cmdagent.exe okozza ezeket a galibákat, szerencsére már csak ritkán.
-
W666W
tag
válasz
FüligJimmy #1294 üzenetére
Nálam nem macerálja a rendszert pedig 2008 márciusa óta nyüstölöm az AV-t router mögül netezve és AMD-s a configom..nem lehet, hogy van még valami aktív védelmed bekapcsolva amivel összeakadhat ???
-
blattida
nagyúr
válasz
FüligJimmy #1285 üzenetére
Húzd le a legfrissebb build-et(.573), uninstalláld a gépedről a jelenlegit, de előtte mentsd el a konfigod, hogy a későbbiekben ne keljen újra megtanulnia mindent, és telepítsd föl a .573-ast.
Avira jól el van a comodo mellett, általában problémamentes ez a páros, viszont, ha az av részt is fölteszed, akkor az ne legyen aktív az avira mellett, mert összeakadhatnak...
-
Tosee
őstag
válasz
Szia!
Használtam a comodo+avira párost, és kiválóan megfértek egymás mellett! De azért várd meg, hogy Blattida mit mond a problémádra, mert a cis víruskeresője is elég jónak mondható! Legújabb verzió van telepítve? Tegnap volt egy program frissítés, ami az előző 572-es ver. által okozott fagyásokat javította amd-s konfigokon! Ha esetleg ilyen konfigod lenne akkor frissíts az 573-as verzióra abban javították a hibát!
Nem hinném, hogy gyengébb lenne a tűzfal amiatt, hogy nem az ő víruskeresőjüket használod! Már régóta használom a comodo tűzfalát (2.4-es óta) amiben még nem is volt antivírus modul... ráadásul a tesztek szerint végig az élmezőnyben volt/van, és jópár fizetős is-nél jobbnak bizonyul! -
W666W
tag
válasz
Melyik C.I.S van fennt ugyanis Blattida fentebb irta, hogy az 572-es build néhány AMD-s configon fagyást okozott de az már ki van javítva...
Ha a konfigodat leírod tuti tudnak segíteni a problémádban..Blattidáék...
Amúgy az AVIRA simán együtt dolgozik a Comodo tüzfallal... -
ntomka
nagyúr
válasz
Tedd fel a Microsoft Security Essentials-t. Az év víruskeresője!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Synology NAS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Goddess of Victory:Nikke
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest