- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
blattida #903 üzenetére
1. A 3.12 az a régebbi,a 3.9 az az újabb mind méretben mind tudásban,de akkor biztos én vagyok a hülye mert a honlapjukon is a 3.9 a legújabb,de ne is foglalkozz vele.
2.Amióta volt komód soha nem volt átálitva proxyra,amita feltettem fél éven át szarakszott az msn outlook stb.és nem engedett be.Miután visszaállitottam automatius észlelésre ment minden simán,ehhez mielött irnád nem fél év kellett,hogy rájöjjön az ember,csak nem volt kedvem nagyn foglalkzoni a témával.
3.A megjegyeztetéshez meg megint csak azt tudom irni mint fentebb,hogy ez nem az e megjegyezzük cimű dolog mi jobb oldalt lent a tálcán ugat,hanem amikor kerestem a virust manuálisan középen piros ablak:-karantén,-törlés-kihagyás,és 150-szer a kihagyásra kellett mennem miután feltelepitettem amit akartam,mert ez a fasz ilyenkor persze olyat nem ajánl fel hogy megjegyzés hiszen a program minden egyes fájlját virusosnak érezte valami heur.unknown.virus vagy mi volt irta mindig,igy itt nem volt ilyen opció!De sikeresen mikor még mondom nem tudtam mi ez és mi a szarért jelez mindenre virust,töröltem elég sok programól vagy 80-ból és szerezhetem meg újra!
ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows XP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest