Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz blattida #7371 üzenetére

Teljesen lényegtelen mit és hova rakott, a lényeg az, hogy a beleegyezésem nélkül, automatikusan hajtott végre műveletet, egy amúgy fals detektálást követően.
    Pontosan tudom mit-mire állítottam, semmi nem indokolta a dolgot, nyilván nem vagyok olyan Gyagyás Tódi, hogy ha megkérdezte volna, hogy mit akarok a fájlal kezdeni, akkor töröltetem vagy karanténozom, amikor pontosan tudom, hogy az adott fájl mihez tartozik és hogy 100% fals találat.

Pont azért reagáltam korábban, mert kísértetiesen hasonló esetről számoltak be. Feltételezem kolléga sem tudatosan törölte/karanténozta, utána meg csodálkozik, hogy nem indul a progi...

Én csak jeleztem a dolgot, de különösebben nem érint, mert az AV rész nélkül sem tudom használni a 6-os verziót, mert akkor sem tudok szoftvert fejleszteni mellette, lehetetlenné teszi sajnos.
    Se a Comodo-nak, se az Embarcadero-nak nem fogok hibajelentést küldeni, ugyanis teljesen értelmetlen lenne, hisz egy ingyenes védelmi progiról beszélünk, mindkét cég ugyanarra hivatkozva "hajtana el": használjak más védelmet címmel... (Fizetős védelmi szoftvernél más lenne a helyzet, lásd az előző évtizedben az AutoDesk vs. Avira esetét)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés