- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SLYM
veterán
válasz
blattida #3645 üzenetére
köszi a választ
Mióta megvan a második gépem, azóta a kisebbiken használom a Comodo Firewall-t Defense+-al a Time Machine-t, a Program Managert, a Comodo Backup-ot, és telepítve van a System Clenaner és a Dragon Browser is. Ezek közül kettő került bemutatásra általam, most van soron éppen a harmadik, de terveim között szerepel a későbbiekben valamennyi termék kivesézése.
ezt GoodSpeed írta a comodo-val kapcsolatos írásai egyikében. melyiket célszerű ezek közül a comodo termékek közül használnom, ha a rendszerem legnagyobb biztonsága a célom? (ezt az uccsó mondatot szerintem már 10x leírtam az utóbbi 2 hónapban a topicban
) jelenleg a COMODO IS-t és a COMODO System Clenaner-t használom, a Comodo Time Machine-ről pedig éppen olvason a cikket. szóval azokról megvan minden infóm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Egérpad topik
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest