- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
t72killer #9669 üzenetére
Nem mertem múltkor írni,de ha nálad lassít az adguard,akkor valószínű azért távolítottam el én is,nem tudtam biztosra miért vettem le.Az uBlock Origin nem fogja a rendszert,és pl:a pcmag oldalon az adblock 32 őt blokkol az uBlock origin 43 at,háttér megállapodást kötött a fejlesztő több reklám,és követő céggel,ezt olvastam tavaly,azóta nem használom az adblockot,és eggyik verzióját sem.Nem érdemes a böngészőt kiegészítőkkel teleszórni,nálam csak 3 van abból 2 ki van kapcsolva,csak akkor indítom őket ha használni akarom,csak az uBlock megy.Sokszor ez lehet a bibi,lassulásoknál,oldalbetöltődésnél és a vírusirtókra gondolnak.Az előbb nem írtam hogy a bootolás idő megnövekedéshez érdemben nem tudok hozzá szólni az általam leírt program kombóknál,mert nálam a gyors rendszerindításnak köszönhetően minden kombóval 15 másodperc alatt használható a rendszer,(5400 hdd)így nem tudom hogy asztali gépen hogy indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest