- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Azért baj neked ha fals riasztást kapsz, mert bejelezhet olyan fájlra is, ami nem fertőzött, és nem lenne jó, ha kitörölnéd. Fals riasztást kaphatsz közepes heurisztikán is, de jóval kisebb az esélye és ilyen beállítás mellett is jó védelmet nyújt.
Ellenőrizendő legnagyobb fájlt én meghagytam alapbeállításon.
A Proactive konfigot az EGYÉB/Konfigurációm kezelése menüpont alatt a Proactive Security-t kell aktiválni. /Ha jól emlékszem, ha ezt megcsinálod akkor minden eddigi beállításod elveszik, de ebbe nem vagyok biztos./
A 4-s verzió alatt egyelőre még jobb kikapcsolni a Sandboxot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest