- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Felraktam a programot, két napig futott tanuló módba, most átkapcsoltam biztonságosba, meg tiszta pc módba. Most akkor elvileg tudja, hogy mit kell engedni-e, meg mit nem. Viszont egyáltalán nem kérdezett. Ez normális?
A sandboxszal van egy kis gondom. Kissé bele kavarodtam a működésébe. Belepakoltam minden internetre menő programot (böngésző, torrent, csevegőprogram). Viszont csak a böngészőn keresztül letöltött exe-ket rakta oda. A torrentes cuccoknak nem kéne oda kerülnie? A gondom az, hogy frissítettem az Adobe Flash Playert, és abból is oda kerültek valamik, de egy oldalt továbbra sem tudok megnézni. A nem használt explorerben megnyílik, de az nincs is a sandboxban. Most akkor az ottani cuccokat másoljam át a rendes helyükre, vagy mi a megoldás? Egyáltalán kell ez nekem? A torrentben be van állítva, hogy a letöltés végén a cuccokat ellenőrizze az avast, és a böngészővel lejött dolgokat is átfuttatom rajta mielőtt megnyitom. Szóval kéne nekem valami szájbarágós fejtágítás erről a homokozóról.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest