- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Elvileg ez a hiba jelenség a legújabb bétában(12.2.2.7062)javítva lett,nálam még jelen van,lehet azért mert ráfrissítettem,nem tisztán raktam fel a bétát,nem tudom,amíg a komplett CIS volt fent addig kiküszöböltem,annyival hogy ha a tűzfalnál engedélyeztem a forgalom animációjának mutatását,akkor megjelent az ikon
.De tegnap levettem a tűzfalat,mert nálam sajnos 150mb ot lecsíp a sávszélből,visszaraktam a Windows firewall controlt,ez nem eszi a sávszélt,mert a Windows saját falát használja,annak ad egy gui-t.No a lényeg hogy ezen kívül semmi működés beli probléma nem jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest