- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
használok egy kis portable programot. MemInfo, a weboldaláról töltöttem le. Először Sandboxie-ban futtattam, hogy megnézzem hova és mit ír. Mivel rendben volt, ezért elindítottam élesben is (Setup.exe - Portable módot kiválasztva). Ekkor már a D+ jelzett, hogy a program 3 Win registry kulcsot akar módosítani.
Átnéztem a reget, de nem találtam meg...
Írtam a fejlesztőnek, aki azt válaszolta a portable egyáltalán nem módosít semmit.Kérte a .reg fájlokat, de azóta nem válaszolt.
"Hi,
That must be the setup application setting something on the registry. It's a
third party application (NSIS Setup) used to install our applications. Can
you give me the complete registry key to investigate?
MemInfo portable does not write or read from the registry, but if you are in
doubt, and since it's a free application, I would advise you not to use it.Thank you,
André Santos
Carthago Software"Lehetséges, hogy ez valami olyan folyamat volt, ami nem végleges és a registryben nem lett elmentve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest