Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
a tilbury dohány szerintem nagyon finom... (meg kellően nedves és finomra vágott... tölteni szerintem rémálom, csavarni viszont elsőosztályú) én pirosat szívtam anno és nagyon szerettem... habár van gyengébb is, meg ízesített (cseresznye-vanília... néha jó az is) füstszűrőből pedig azt hiszem ocb volt, amit vettem párszor, de az nagyon puha... a mascott sokkal jobban tetszett, mert keményebb és szebben/jobban tudtam vele csavarni... papírból meg az olcsó primus is jó... (vagy drágább mascott) a columbust nem szerettem, mert általában sz@r rajta a ragasztócsík és szétnyílt gyakran... könnyű megtanulni csavarni és sokkal gazdaságosabb/finomabb, mint a rendes dobozos cigi... mellesleg sokan azt hiszik, hogy mivel kisebb, gyorsabban ég el... csavartam anno olyat, amit 10-15percig szívtak
idővel belejön az ember és rájön, milyen mennyiségből lehet jót tekerni 
egyetlen hátrány: nyílt utcán mondjuk nagy szélben/esőben/hózivatarban nehezebb megtekerni

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
idővel belejön az ember és rájön, milyen mennyiségből lehet jót tekerni