Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
Jól írja Superman, az Enternet-nél van olyan csomag is (ADSL Mindenkinek), ahol 2 forintos percdíj van, de max. 6000 forint lehet a fix 4 ezres havidíjon felül. Szerintem ennél jobb ajánlat az Egyéni ADSL csomag (Enternet), havi 7+fáért. Én épp most fogom megrendelni, bár már indul itt is a chello, a lakótelepen veszélyes lesz estefelé használni, ha mindenki rajta lóg... Főleg, hogy UPC-nek még csak 100 megabites vonala van a BIX-en, szinte az összes többi szolgáltatónak 1 Giga + 100 mega backup (Axelero, Datanet, Enternet...)
A megosztásról: szerintem a Sygate-tel gond nélkül és kényelmesen meg lehet osztani két gépen a hálót, azt a szolgáltató nem látja gondolom, meg több ADSL-ajánlatban is azt olvastam, hogy csak a háztartáson kívüli megosztás nem engedélyezett.
FIX(?) IP: a barátnőmnél a chello 1 hónapja nem váltott IP-t.
Aktív témák
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjlolv IR kam gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest