Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
Jól írja Superman, az Enternet-nél van olyan csomag is (ADSL Mindenkinek), ahol 2 forintos percdíj van, de max. 6000 forint lehet a fix 4 ezres havidíjon felül. Szerintem ennél jobb ajánlat az Egyéni ADSL csomag (Enternet), havi 7+fáért. Én épp most fogom megrendelni, bár már indul itt is a chello, a lakótelepen veszélyes lesz estefelé használni, ha mindenki rajta lóg... Főleg, hogy UPC-nek még csak 100 megabites vonala van a BIX-en, szinte az összes többi szolgáltatónak 1 Giga + 100 mega backup (Axelero, Datanet, Enternet...)
A megosztásról: szerintem a Sygate-tel gond nélkül és kényelmesen meg lehet osztani két gépen a hálót, azt a szolgáltató nem látja gondolom, meg több ADSL-ajánlatban is azt olvastam, hogy csak a háztartáson kívüli megosztás nem engedélyezett.
FIX(?) IP: a barátnőmnél a chello 1 hónapja nem váltott IP-t.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest