Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz CPT.Pirk #1983 üzenetére

Sok minden fordítva működik, de legalább senki nem tudja ezt rajtad kívül! :D

Az előbb felraktam újra HDD- re és egy igen érdekes dolgot tapasztaltam, amitől lehidaltam! Beállítások után elkezdte a telepítést, másolta a fájlokat szorgalmasan és ilyenkor az ember rányom a tovább gombra, ha már nem inaktív, azt gondolván, hogy a telepítés folyamata ettől még zajlik! Elértem a GRUB beállítást is, bepipáltam, mert semmilyen választási lehetőség nem volt ezen kívül. :F ez mondjuk erősen fura Újra aktív a tovább gomb, nyomok egyet és már fel is jött az a választóablak, hogy újraindítja vagy live módban tovább használja.
    Kicsit gyorsnak találtam, de nem gondoltam volna, hogy felajánlja amíg nincs teljesen kész.

Én lettem egyébként kész, mert kicsit korai volt még az újraindítás gombra kattintani! :W

Másodikra viszont már frissítések után se szivatott, ahogyan az már megszokott tőle!
    Mindenre nemet nyomtam, igaz elő is jött a hülye körkörös függőség problémával, hagytam, hogy törölje amit szeretne! Úgy néz ki, nem szabad ellenkezni vele, ha akar valamit, csinálni kell! :Y

Mellesleg az volt a megoldás, amit javasoltál, egyből az ati-driver eltávolításával kezdtem! :R

Új hozzászólás Aktív témák