Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Azota nem húztam. Ma költözök át, hétvégén rakok egy új rendszert, azt kicsit lehet, hogy meghúzom. Tényleg videokarit hogy tudok húzni. Még ehhez is butta vagyok. Amugy ha az fsb-t emelem, akkor az alatta levő ram szám is emelkedik. Gondolam az így normális. Elvileg 333 ramok, azt van a biosba ugyé beállítás, s ott két lehetőség van 266 + auto. Ha emelem az fsb-t akkor a ram mhz is emelkedik, szóval ezzel ne is foglalkozzak?
Rendeltem okos kék cuccokkat, azt ha megjönnek kicsit meghúzok mindent, mivel valszeg lesz 3-4 hűtő a házban. Ismered a nagy hőmérsékletet nálam.
Igaz amikor elkezdtem húzni nem emelkedett a proci, de szeritem tartós futtatás után megint 60 C fok fölé megy.
Aktív témák
Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Milyen széket vegyek?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Linux Mint
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest