Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
guess.who
üzenetére
Azt hiszem félre értettél, nem arra gondoltam hogy a moderátorok tartsák észben az egészet, önműködő lenne a dolog, és csak kiugró esetekben cselekednének a Moderátorok. Ennek ellenére van valami abban amit mondasz. Egyébként félre ne értsétek a jelenlegi rangosdival meg vagyok elégedve mert én is a nevet nézem, és tudom hogy mennyire hasznos az amit mond sőt esetenként le jön az is hogy hogy gondolja azt amit mond, nem pedig a rangot.
OFF
Még kb. nyár elején, csak azért nem volt feltünő mert akkor keveset írogattam, érettségi felvételi nyaralás bulik miatt. Rövidebb, gyorsabb. :)
ON -
[amne]
senior tag
válasz
guess.who
üzenetére
Vegyük sorjában. A 8000 egy szép szám igen. Ennek hány százaléka fórumozik aktívan? Moderátorok csak dolgozzanak.
A +/- mellé én oda gondoltam a semmit is, nem kötelező pontot adni az esetek többségében nem is kell, lehetne szabályozni hogy egy emberre eegy nap max X pontot adhatsz akár + akár -. Az hogy pedig egymásra raknák állandóan a pontokat, hamar kiderülne és ha annak következménye lenne akkor talán meg se próbálnák többen, valós következményre gondolok, nem pedig egy napos banra vagy hasonló.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest