- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Ez a csak szakmai dolog egész jó, csak hát mi a szakmai? A fáradtgőzön kívül minden? Nem hiszem. Egyébb témákban is igen sok az olyan topic ami értelmetlen. Ahogy te is mondtad ezek adják magukat hogy szétoffolják. De akkor nem lehet mindenkivel keményen fellépni mert kitör az anarchia :)
-
[amne]
senior tag
válasz
guess.who #51 üzenetére
Azt hiszem félre értettél, nem arra gondoltam hogy a moderátorok tartsák észben az egészet, önműködő lenne a dolog, és csak kiugró esetekben cselekednének a Moderátorok. Ennek ellenére van valami abban amit mondasz. Egyébként félre ne értsétek a jelenlegi rangosdival meg vagyok elégedve mert én is a nevet nézem, és tudom hogy mennyire hasznos az amit mond sőt esetenként le jön az is hogy hogy gondolja azt amit mond, nem pedig a rangot.
OFF
Még kb. nyár elején, csak azért nem volt feltünő mert akkor keveset írogattam, érettségi felvételi nyaralás bulik miatt. Rövidebb, gyorsabb. :)
ON -
[amne]
senior tag
válasz
guess.who #48 üzenetére
Vegyük sorjában. A 8000 egy szép szám igen. Ennek hány százaléka fórumozik aktívan? Moderátorok csak dolgozzanak.
A +/- mellé én oda gondoltam a semmit is, nem kötelező pontot adni az esetek többségében nem is kell, lehetne szabályozni hogy egy emberre eegy nap max X pontot adhatsz akár + akár -. Az hogy pedig egymásra raknák állandóan a pontokat, hamar kiderülne és ha annak következménye lenne akkor talán meg se próbálnák többen, valós következményre gondolok, nem pedig egy napos banra vagy hasonló. -
[amne]
senior tag
Nos, mivel Parci azt mondta az új engine-nek köszönhetően bármi lehetséges, ezért elrugaszkodom az átkozott földi korlátoktól. Egy olyan rendszer kéne a mostani helyett (ha tényleg mást akar a döntő többség) amiben megvalósítható a rang osztás, ha valaki segítséget kér és arra érkezik egy jó tanács akkor kap az illető egy plusz pontot a kérdezőtől, ha viszont szét OFF-olja (vagy vmi egyéb negatív dolgot tesz, most nem menjük bele hogy ki mit gondol annak, mindenki érti) a topicot akkor kap minuszt. S akkor itt is megadható különböző rangok. Amikor betig valaki elér egy bizonyos alacsony szintet akkor a Moderátor, ha átsiklott volna eddig rajta ;] , jobban megnézné hogy mi is a helyzet az illetővel, megnézi jogosan kapta e a mínuszokat, és megteszi a megfelelő lépéseket.
Hogy mindenbből mi tud megvalósulni azt nem tudom, mindenesetre idő van a gondolkodásra, mert nem lesz eltörölve egyik napról a másikra a jelenlegi rangosdi. -
[amne]
senior tag
Mellesleg hogy vissza kanyarodjunk az eredeti témához; a kedves topicindító szerintem jól látja a dolgokat, kasztosodik a PH! Fórum, és szerintem ide vezethető vissza az összes ''üres hozzászólás''. Megpróbálom kifejteni mire gondolok. Van egy nagyobb csoport, az öregek, már régen beregisztrálták magukat sok-sok hozzászólásuk van, rangjuk is magas, és vannak azok akik régóta olvassák a PH!-t is meg a Fórumot is. Ez az alapfelállás, és akkor ezekután jönnek az újoncok (most nem a rangra gondolok) akik két sorba rendeződnek, átlag user aki írja szépen a hozzászólásait, és az ''üres hozzászólás gyártó'' aki azt hiszi csak akkor lesz elismert tagja a csapatnak, akkor fogják megjegyezni a nevét ha nagy rang van a neve alatt, és több ezer hozzászólást gyárt. Eseteként van is okuk ezt hinni mert néhányan a nagy öregek közül elég lekezelően tud véleményt alkotni mikor látja hogy csak lelkes újonc vagy hasonló rangja van de szerintem nem ez a jellemző a PH! csapatra. Ezért szertnék minden újoncot ösztönözni arra hogy próbálja meg hozzászólásait úgy alakítna hogy ne egy újabb szállóige legyen belőle (Dj mixer pl.)
És azt hiszem hogy a jelenség ellen a Moderátoroknak kell keményebben fellépniük, ennek a véleményemnek már többször is hangot adtam, javulást is láttam ilyen téren, csak így tovább. -
[amne]
senior tag
Azt hiszem gunman azokra a hozzászólásokra gondolt egész pontosan amilyeneket itt produkált sirály12 igen szép számmal.
sirály12: hagyd ezt abba! Semmi értelme gif-eket berakosgatni. Helyedben majd mikor lesz újra kereső, megnézném a hozzászólásaiat és erőssen elgondolkodnék arról hogy mennyinek volt gyakorlati haszna, utána pedig mondjuk Dj Mixer-ét ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest