- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
István
csendes tag
Én rengeteg princo-t vettem, magán célra és sorban mennek tönkre, egyszerűen lenyelem a tényt és kész, ezek a lemezek nem voltak a legjobbak. Most néznék másfajta lemez felé, dehát igy nehezebb...
Én nem jelentettem volna fel, azért mert ÉN hoztam egy rossz döntést, és egyébként is a princo dolog zsákbamacska, van olyan ami a mai napig tökéletes (Kb 1év), és van egy csomó, ami egy hónap alatt meghal... Most a szerencsétlen eladó honnan tudná, hogy most perpillanat milyet kap... nincs ráírva, hogy ez rossz princo, kézrátétel nem segít... stb.. meg már hallottam olyat is, hogy amelyik made in taiwan az az igazán jó.. no abból is volt rossz is jó is.. de most hogy nem lehet venni innen, csak azért mert princo-t is árultak hát kérem.... árultak ők más jobb lemezeket is, és azzal nem volt semmibaj, hát akkor meg miért kellett ez?
NEKEM RENGETEG PRINCO LEMEZEM TÖNKREMENT. DE LENYELEM A TÉNYT... NEM ŐK TEHETNEK RÓLA, HOGY GAGYI VOLT AZ A LEMEZ.
Auchanban is vettem már olyan cd lemezt, ami gagyi volt, elrontotta mindet a cd-íróm, mégsem jelentettem fel az Auchant...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32MR50C-B Monitor
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem jelentettem volna fel, azért mert ÉN hoztam egy rossz döntést, és egyébként is a princo dolog zsákbamacska, van olyan ami a mai napig tökéletes (Kb 1év), és van egy csomó, ami egy hónap alatt meghal... Most a szerencsétlen eladó honnan tudná, hogy most perpillanat milyet kap... nincs ráírva, hogy ez rossz princo, kézrátétel nem segít... stb.. meg már hallottam olyat is, hogy amelyik made in taiwan az az igazán jó.. no abból is volt rossz is jó is.. de most hogy nem lehet venni innen, csak azért mert princo-t is árultak hát kérem.... árultak ők más jobb lemezeket is, és azzal nem volt semmibaj, hát akkor meg miért kellett ez?