Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• István

csendes tag

Én rengeteg princo-t vettem, magán célra és sorban mennek tönkre, egyszerűen lenyelem a tényt és kész, ezek a lemezek nem voltak a legjobbak. Most néznék másfajta lemez felé, dehát igy nehezebb... :((( Én nem jelentettem volna fel, azért mert ÉN hoztam egy rossz döntést, és egyébként is a princo dolog zsákbamacska, van olyan ami a mai napig tökéletes (Kb 1év), és van egy csomó, ami egy hónap alatt meghal... Most a szerencsétlen eladó honnan tudná, hogy most perpillanat milyet kap... nincs ráírva, hogy ez rossz princo, kézrátétel nem segít... stb.. meg már hallottam olyat is, hogy amelyik made in taiwan az az igazán jó.. no abból is volt rossz is jó is.. de most hogy nem lehet venni innen, csak azért mert princo-t is árultak hát kérem.... árultak ők más jobb lemezeket is, és azzal nem volt semmibaj, hát akkor meg miért kellett ez?
    NEKEM RENGETEG PRINCO LEMEZEM TÖNKREMENT. DE LENYELEM A TÉNYT... NEM ŐK TEHETNEK RÓLA, HOGY GAGYI VOLT AZ A LEMEZ.
    Auchanban is vettem már olyan cd lemezt, ami gagyi volt, elrontotta mindet a cd-íróm, mégsem jelentettem fel az Auchant...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák