- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DVDdriver
üzenetére
''Kibasztál egy csomó emberrel, magyarul megkárosítottad őket és engem is!
Valakit anyagilag, valakit azzal, hogy esetleg messzebb kell mennie egy másik boltba, valaki meg azzal, hogy eszi a kefét, hogy ne kaszlizzák be, vagy ne kelljen büntetést fizetnie!'' De még mindíg azt kérdezem, hogy én miért foglakozzam velük, ha ők sem foglakoznak mással???
Meg azt mondjátok megérdemli aki princot vett! Tudjátok ti meg megérdemlitek, hogy most többet kell fizessetek!
Azt mondjátok bort iszom miközben vizet prédikáltam. Ti mit csináltok? Itt úgy látszik mindenki szent. (pedagógus licensz, meg nem játszom, meg zenét csak a rádióban) Tudjátok kinek meséljétek be.
NEM ÉRDEKEL MÁS BAJA AMÍG A MÁST SEM ÉRDEKLI AZ ÉN BAJOM! lefordítva: le van szarva a problémátok amíg szartok az enyémre, a hevarjaiméra, meg azokéra akik szívtak a princovel.
kolegámat idézném aki színtén szívott már dvd-vel:
'' tudod milyen szar mikor a gyereknek hazaviszem a dvdt. Az örömmel várja és nem tudja megnézni'' Ja és őt pl. nem az zavarja, hogy elbukott párszáz forintot. Sőt a feljelentést is balfaszságnak tartja. De azt mondta jó dolog, hogy másnak ezt nem kell megszívnia.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Robotok uralma? Egyelőre halasztva!
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Asus A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition (6.2NM) - ÚJ - GARANCIÁLIS 2028.01.06-ig
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest