- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
01-70
csendes tag
Megnéztem amit javasoltál. Nem talált hibát. Megnéztem a classic shellt is, azzal megnyílik a start, de nem működnek alatta a menük. 17.10.3 se segített. Várunk a csodára...
-
01-70
csendes tag
SZia! Még nem. Majd 1-jén megnézem... Köszi!
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
Sziasztok! Sajnos elakadtam, de hátha itt valakinek lesz ötlete...
Fall Creators telepítése után a tálcán lévő gombokat nem tudom használni.
Legfrissebb és régebbi meghajtókat is próbáltam.
Próbáltam tiszta telepítéssel is, semmit nem tettem fel,szűz Windows, telepítés végén az újraindítás után szintén nem működnek a tálca gombok, de jellemzően a Windows gomb nem jó.
Egér cserélve, úgy sem jó.
Ha letörlöm az amd drivert, akkor jó!
Köszönöm, ha próbáltok segíteni!Most Acronissal visszatettem a régi rendszert, de előbb utóbb fel kell tenni a Fall Creatorst... vagyis kéne..
-
01-70
csendes tag
Képzeljétek megvan a hiba "forrása".
A GPU monitor nevű minialkalmazás volt a ludas. (Feltettem, win10 alá, is, mert szeretem. (mint win7-nél, a minialkalmazások) Nos, azt kikapcsolva és a 17.8.2 feltéve nincs egér akadás, minden stabil. Sőt afterburner 4.4.0 is fent van, műxik rendesen. Lacccc87 adta az ötletet.. külön köszi neki! 
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
Sajnos a legújabb 17.8.1-es drivernél a kurzor lag ismét előjön. Ha nincs a fent lévővel gond,(17.5.1 van most) akkor nem szoktam minden alkalommal frissíteni a legújabbra, a 17.7.1 azért tettem fel, mert nagyobb frissítés volt. Vissza kellett tennem a régit. Ennek fényében dönts.

-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
Sziasztok! Nem nagyon akar jönni új driver. Szabin vannak a srácok?

-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
Sziasztok. Sajnos nekem nem vált be a 17.7.2 driver, az egér egész kicsit, de idegesítően szaggat az új driverrel. Átnéztem már mindent, amit lehetett. Kár érte. RX470
-
01-70
csendes tag
Sajnos a 16.7.3 driverrel megint előjött egy régebbi hiba, vagyis 450Mhz marad az órajel, nem esik vissza alapra.
A 16.3.2 Whql jó volt, vissza is tettem. Windows 7, Asus R7 370 -
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
-
01-70
csendes tag
Sziasztok!
P8H67 alaplap (BIOS és chipset frissítés megvolt) Gigabyte HD 6850OC a LG W1934S monitor.
13.4 driver után, bármit tettem fel azóta,(13.9, 13.12,14.1) azt csinálja a gép,hogy a Windows 7 indítása közben az üdvözöljük felirat előtt, elmegy a monitor és kiírja: power saving mode.
Mindez tart 2 másodpercig aztán bejön a kép. Valakinek ötlet?
PCI energiagazdálkodás résznél is variáltam,semmi eredmény, továbbá másik HD 6850 kártyát betettünk azzal is csinálja. Visszarakva a 13.4 azzal jó megint.
Ha valakinek van ötlete... Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A GPU monitor nevű minialkalmazás volt a ludas. (Feltettem, win10 alá, is, mert szeretem. (mint win7-nél, a minialkalmazások) Nos, azt kikapcsolva és a 17.8.2 feltéve nincs egér akadás, minden stabil. Sőt afterburner 4.4.0 is fent van, műxik rendesen. Lacccc87 adta az ötletet.. külön köszi neki!
Thx.