Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #24596 üzenetére
No, most már jobban érzem magam... letöltöttem ismét, és benne van!
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#67688960 #24591 üzenetére
Akkor ez mijez itt?
Nem igazán vágom a témát, mert bár több éven keresztül csak Radeon kártyám volt, de mindig csak a Drivert szedtem le és telepítettem, és külön amit esetleg kértek a programok. Most viszont kénytelen voltam az egész csomagot felnyalni, mert sajnos CCC-t is kell használnom.
-
Pancsermeste
őstag
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#67688960 #24562 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a Framework-öt azt a driver telepítő tartalmazta és menet közben felrakta azt is.
Amúgy furi nekem, hogy ilyen sokaknak baja van az AMD driver-ekkel, mert nekem soha nem volt problémám, pedig legtöbbször nem szoktam uninstallálni az előzőt, hanem rábízom a telepítőre hogy "frissítse" az újra.
Ha jó napom van, akkor persze előtte uninstall...
A jelenlegi rendszerem már több, mint 3 éves, anno LGA775-re telepítve, majd alárakva egy AM2+ lap, utána átghostolva egy SSD-re, majd megkapta a jelenlegi AM3+ lapomat, hozzá időnként kapott nV VGA-kat is különböző driver-ekkel + physX, jelenleg is van a gépben egy kis geforce a radeon mellett, és semmi gondom a mostani legújabb driverrel sem. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Itt is megkérdezném... erre valami ötlet?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
mikk2000 #3284 üzenetére
"...de egy sima uninstall/install se tart soká, és ekkor a progi megkérdezi úgyis, hogy mi legyen az eltárolt beállításokkal."
Azért ez nem ilyen egyszerű ám! -én már csak tudom, mert szívtam ATT-vel éppen eleget.
Viszont kénytelen vagyok ezt használni, mert ezzel tudom a lehető legjobban optimalizálni a kártyámat. -és az ebben nyújtott segítségért köszönet katt777 kollégának, aki nagyon segítőkész volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- RTX 3080 10Gb GDDR6X Manli (Beszámítás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest