- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Számomra nem is annyira az a bibi, hogy maga a csat műanyag, hanem az a pici 'nyelv' is....és ráadásul annyira sérülékeny kis semminek érződik. Hozzáteszem, én nem ezt a típust láttam élőben.
Hanem ezeket:
GBA-800-9A , GBA-900-7A és GBD-100-1A7Mindháromnál ilyen kis gyenge az a fül/nyelv.
Pedig az órák alapvetően tetszenek.
-
JSaN
addikt
Koszi a leirast, hasznos volt. Nagyon gondolkodom egy GBX-en, akar 100 vagy 200 ha ugyan az a belseje.
Egy kerdes: Tenyleg ennyire jo ez a MIP LCD inverz hogy ilyen jol olvashato a kijelzo, vagy mindig ugy lotted a kepeket hogy jol latszodjon? Tetszik a nagyobb meretu szam kijelzes pl az M5610-hez kepest. -
Nimda
addikt
Az én csuklóm 17cm, ennek ellenére vannak nagy, 48-50mm -es óráim, ez szvsz teljesen jól áll neked is. A titok az, hogy optikailag akkor áll jól a nagy óra, kis csuklón, ha az a kézfejed közelében van. Ezért én a fémszíjas órákat mindig lazábbra állítom be, pont annyira, hogy ne forduljon át. Gumi/műanyag szíjnál meg adott, hogy nem szorítjuk el vele a vénáinkat.
A csat, a GBX-100 -nál is hasonlóan igénytelen, a bemélyedések az öntvény nyomai, csiszolni rajta nem sokat lehet. Én lecseréltem egy sokkal jobb minőségűre az egész szíjat, igaz annyiért már órát lehet venni
A szerkezet szerintem ugyanaz, a GBX-200 és a GBX-100 megegyezik, csak a burkolat más.
Egy jótanács: ha nem használod, rakd repülőmódba. Kevésbé meríti az elemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged