Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Na... :))
A probléma megoldodott. Egész délután ezzel szórakoztam. Kipróbáltam a pinnacle studio 8-at, azzal nem mükődött. Aztán meg visszaraktam a 40.07-es detonátort nagy nehezen, na azzal jó lett az 1.19 wdm driverral. Aztán utánna kipróbáltam a 53.03-as detonátort, azzal meg megint nem ment. Azt' rájöttem, hogy akkor csak a 40-es detonátorral megy. De az meg nekem nem jó, mert nem tudta a rögzített oldalirány időzités-t. Pedig az kell, mert a monitorom elég régi, és 75Hz-en meg mindig elcsúszott a képe jobbra. Aztán megnézegettem a 40-es detonátorokat, hátha valamelyik tudja ezt. Na, és a 45.23whql -es driver tudta ezt is, tehát most minden jó! Kemény 3 napi küzdelem után... :DD
Már csak azaz egy bajom, hogy még a KWORLD TV-tunnetemnek is szebb a képe, de mindegy, ez is jó lesz valamire. A videót rádugtam, azt' most ezen a gépemen is nézhetek TV-t.
Aktív témák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- eGPU tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest