Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Na... :))
A probléma megoldodott. Egész délután ezzel szórakoztam. Kipróbáltam a pinnacle studio 8-at, azzal nem mükődött. Aztán meg visszaraktam a 40.07-es detonátort nagy nehezen, na azzal jó lett az 1.19 wdm driverral. Aztán utánna kipróbáltam a 53.03-as detonátort, azzal meg megint nem ment. Azt' rájöttem, hogy akkor csak a 40-es detonátorral megy. De az meg nekem nem jó, mert nem tudta a rögzített oldalirány időzités-t. Pedig az kell, mert a monitorom elég régi, és 75Hz-en meg mindig elcsúszott a képe jobbra. Aztán megnézegettem a 40-es detonátorokat, hátha valamelyik tudja ezt. Na, és a 45.23whql -es driver tudta ezt is, tehát most minden jó! Kemény 3 napi küzdelem után... :DD
Már csak azaz egy bajom, hogy még a KWORLD TV-tunnetemnek is szebb a képe, de mindegy, ez is jó lesz valamire. A videót rádugtam, azt' most ezen a gépemen is nézhetek TV-t.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest