Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kill_switch #7536 üzenetére
Köszi, én úgy tudtam, h a blueprintes fegyvereket nem lehet módosítani. Még csak 7-8 éve CoD-ozok.
Mondjuk ugyanúgy nincs kedvem már játszani vele. Megvárom a Season 2-t, hátha majd akkor... -
Tegnap este egy kicsit kiakasztott a CoD. Pontosabban a Battle Pass. Már hetek óta nincs kedvem játszani, csak az hajtott, h megszerezzem a Mortal's Bane-t (kedvencem az M4). Többnyire csak kínlódás volt már a játék, úgy tűnt, h soha nem érek a végére. Tegnap elértem a 171-es szintet, fullos lett a BP és végre megkaptam a fegyvert... és rájöttem, h lézerrel van szerelve. Szóval kuka.
-
-
-
-
válasz
Corpuscle #5625 üzenetére
Ez így nagyon nem OK. Nem értem, h miért a playstationösök kiváltsága a játékon beül kapcsolható crossplay?! Szánalmas. Komolyan elgondolkodtam azon, h megveszem PS-re is, de arra a platformra nincs normális kontrollerem. 130k HUF kiadás (játék plusz kontroller) viszont kicsit túlzó egy játék miatt amivel nem játszom 150 óránál többet.
Szerk.: Normális fejesem sincs PS-re, az is 80-100k.
-
-
válasz
petymeg #5604 üzenetére
Ez a színkombó nekem is bejött, találtam egy hasonlót a Store-ban (TAQ-56). Egész jó cuccok vannak rajta, de a sajátom sokkal ütősebb. Viszont marha jól néz ki!
Land: Nekem más kínom van...
Pár napja kikapcsolt crossplay mellett alig talál lobbit (Xbox), bekapcsolás után viszont sokszor ez a látvány fogad:
Na ez azért túlzás. Utoljára a CW-t toltam PC-n, ott sem rakott össze ennyi emberrel arról a platformról.
-
-
-
-
-
-
válasz
gyuribácsi88 #4700 üzenetére
Nekem továbbra sem jelzi (Xbox).
-
-
-
-
Na ez már biztatóbb, köszi!
Nem tudom miért de úgy gondoltam, h nem lehet sokkal nagyobb a gépigénye mint a CW-nak volt.
Pickle Rick: Köszi még egyszer! Ne fáradj vele, azóta találtam pár videót a YT-on.
A 3080 határeset, de talán elég lehet nekem. Nem akarok megint 3080 Ti venni, tudom, h alig adott többet mint a 3080-as kártyám, és most majdnem másfélszer annyiba kerül az aprón.
FSR-ről nincs infótok? Van olyan hatékony mint a DLSS? A 6900XT-s kártyák igen jó árban mennek.
-
válasz
Pickle Rick #3223 üzenetére
Ez azért rossz hír, mert nekem kétszer annyi pixelem van. Ezek szerint esélytelen a 100-120 fps egy 3080 Ti-jal?? 6900X gondolom ugyanez.
-
válasz
Pickle Rick #3204 üzenetére
Köszi a gyors választ, ez nem túl biztató. 16:9-en játszol?
-
Videokártyás segítséget kérnék!
Sokat bosszankodok amiatt, h nincs HC, de ennek ellenére nagyon bejön a játék - az egyik legjobb CoD amivel valaha játszottam! Úgy döntöttem, h megveszem PC-re is, viszont a gépemben jelenleg nincs videokártya. Hardveraprón nézelődök, DualQHD felbontáshoz melyik kártyával járnék jobban, 6800X/6900X vagy egy 3080-nal? 3080 és 3080 Ti már volt a gépemben, azokkal kis butítás után után megvolt a 100-120fps (CW). DLSS sokat segített, nem találtam róla infót, h az FSR milyen ennél a játéknál? Illetve nem tudom, h ennek a játéknak mennyivel nagyobb a gépigénye mint a Cold War-nak volt.
-
Én az első nap óta használom, valóban nagyon hatékony, imádom!
De sajnos napról napra egyre többen levágják, h mi repül feléjük, és kb minden harmadik-negyedik le lesz szedve. Az első napon még mindenki végig mozizta a saját halálát.
Nekem egyszer összejött belőle egy quad kill is, egy triple-ről videóm is van. -
-
-
-
Csipások teljesen kiidegelnek. Az előző részekben (MW és CW) fél év alatt nem láttam annyit mint ebben 10-12 óra alatt. Plusz nagyon hiányzik a HC mód. De legalább a "kilépés" bugot javították.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest