Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Kbali #3976 üzenetére

Olvastam már olyan esetről, hogy valaki Ranked Master szint valahányból nem tud feljebb menni, mert nem érti, hogyan van az, hogy hiába igyekszik mindenkit megölni, többször mégis vesztésre jönnek ki a meccsek.
    Ott lett neki megmagyarázva, hogy Domination és Hardpoint-on mi is a lényeg és tényleg nem tudta.
    Ha Rankeden vannak, akik ezzel nincsenek tisztában, akkor Normál meccsen ez az arány mennyivel lehet borúsabb? 🙂

Amikor egybesorsolt minket a játék, én is olyan módban játszottam, hogy igyekeztem minél jobban elnyújtani a meccset, hogy két sniperre is tudjon haladni egy meccs alatt a gyémánt.

Normál meccseken ezeket a módokat mindig igyekszem legjobban húzni.
    Ha nagyon vezetünk, közelébe nem megyek pontoknak, még hagyom is, hogy foglaljon az ellenfél.
    Rankeden meg mindent bele kell adni.

• T.Szili

csendes tag

válasz Kbali #3976 üzenetére

Hardpoint,domination killnél az is számít,ha nem te vagy a körben,hanem akit kinyírsz. Igaz az se mindegy,hogy mivel. Sticky Grenadet ha bedobtam a körbe Hardpoint killnek veszi,de ha Sentry gun lövi le ott az ellent,az nem az. Operators Skillsnek olyankor Transform Shieldet használok,mert az is annak számít. A beállításokban mindíg van olyan loadut ami feladat specifikus.Persze vannak klánon kívüliek is a játékban,akik csak szaladgálnak és lövöldöznek,nincs is más céljuk.Ezért van,hogy hiába pisztoly,vagy melee fegyóra ad pontot nem sokan használják,több a sima fegyverrel küzdő. Mikrofon meg nálam is ritka,utóbbi időben a hang is. Br-t,nem is játszottam két napja így.

Új hozzászólás Aktív témák