Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvastam már olyan esetről, hogy valaki Ranked Master szint valahányból nem tud feljebb menni, mert nem érti, hogyan van az, hogy hiába igyekszik mindenkit megölni, többször mégis vesztésre jönnek ki a meccsek.
Ott lett neki megmagyarázva, hogy Domination és Hardpoint-on mi is a lényeg és tényleg nem tudta.
Ha Rankeden vannak, akik ezzel nincsenek tisztában, akkor Normál meccsen ez az arány mennyivel lehet borúsabb? 🙂Amikor egybesorsolt minket a játék, én is olyan módban játszottam, hogy igyekeztem minél jobban elnyújtani a meccset, hogy két sniperre is tudjon haladni egy meccs alatt a gyémánt.
Normál meccseken ezeket a módokat mindig igyekszem legjobban húzni.
Ha nagyon vezetünk, közelébe nem megyek pontoknak, még hagyom is, hogy foglaljon az ellenfél.
Rankeden meg mindent bele kell adni. -
T.Szili
csendes tag
Hardpoint,domination killnél az is számít,ha nem te vagy a körben,hanem akit kinyírsz. Igaz az se mindegy,hogy mivel. Sticky Grenadet ha bedobtam a körbe Hardpoint killnek veszi,de ha Sentry gun lövi le ott az ellent,az nem az. Operators Skillsnek olyankor Transform Shieldet használok,mert az is annak számít. A beállításokban mindíg van olyan loadut ami feladat specifikus.Persze vannak klánon kívüliek is a játékban,akik csak szaladgálnak és lövöldöznek,nincs is más céljuk.Ezért van,hogy hiába pisztoly,vagy melee fegyóra ad pontot nem sokan használják,több a sima fegyverrel küzdő. Mikrofon meg nálam is ritka,utóbbi időben a hang is. Br-t,nem is játszottam két napja így.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest