- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
-
artid
aktív tag
-
Lajmund
őstag
Mobil neten vagyok mivel csak munkába játszok. Van jel rendesen közel van a torony belvárosban dolgozok. A telo is erős szerintem. Nekem csak az elindulással van baj. Tegnap pl jól működött. Face caoportba azt irták váltsak szolgáltatót
Telekomos vagyok és minden jól megy csak a duty nem szóval a játék nyomorék nem a tobbitényező. -
Kbali
nagyúr
Kizárólag wifin használom, szóval ez nálam biztos nem befolyásol. Nekem az a meglátásom, hogy a vas kevés neki sajna és akkor omlik össze az app, ha elfogy a memória valami bonyibb művelet közben (nálam tipikus a kidobálás BR-ben, a mostani breach-ben 100% az arány, de előfordul ranked-en is - érdekes módon a sima multiplayer pályákon alig-alig).
-
Kbali
nagyúr
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
-
MikeWazowski
veterán
-
Kbali
nagyúr
-
Rigormortiis
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
Hali - már többször tapasztaltam közös játéknál, hogy mentünk egy kört, nyomtam a végén a next-et, erre nem a korábbi csapattársakkal dob össze, hanem egy random szobába. Ilyenkor a végén csak simán ki kellene lépnem, vissza a lobby-ba? Mert olyanra is emlékszem, hogy visszaléptem, nyomtam a Ready-t és ugyanúgy egy másik csapatba hajított.
-
KTomi77
tag
-
atosan
veterán
-
Kbali
nagyúr
-
Roland861010
veterán
-
PirosHello
senior tag
-
Delerium
senior tag
Nekem már lassan mindegy, csak lehessen haladni, ez az ide, oda, menni, nem menni, nem jó. Legyen eldöntve, hogy akkor holnap aki akar aktívan részt venni a clan warban az megy hozzátok, akit itt nem érek el az meg itt marad.
Ez, hogy egyik héten megy a legendary, következő héten meg már nem megy mert a játék így döntött az szerintem szánalmas és már rendesen idegesít. 1 nap az átfutási ideje a klán váltásnak.
Az a legegyszerűbb, ha most végleg el lesz döntve, mert a PH klánnak ebben a formában nincs értelme, legalábbis clan war szempontból és megyünk, mert ez a tötymörgés mindenkinek rossz. Csak időhúzás, hogy hátha jobb lesz, de nem lesz.
-
Delerium
senior tag
-
PirosHello
senior tag
-
bostone
addikt
-
Delerium
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Telekomos vagyok és minden jól megy csak a duty nem szóval a játék nyomorék nem a tobbitényező.