Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig nagyobb esély van rá, mint hinnéd. 🙂
Friend listámon rengeteg olyan ismerős van, akikkel sűrűn játszunk együtt, igaz azok inkább BR játékok és ismerem a stílusukat, tudom, hogy milyen helyzetekben várhatóan hogyan fognak reagálni, milyen felszerelés és fegyver érdekli őket, ezeket jelölöm vagy mondom is nekik játékok alatt.Csomó MP-s ismerősöm is lehetne, ha hajlandó lennék S&D-t játszani, mert a legtöbbjük sajnos azt játszik és ott is megismerném a tagokat játék szempontból.
Akikkel szoktam játszani, jellemzően mindenki más klánban van és ezt rendjén is gondolom, mivel a szórakozás szempontjából mindegy is az egész klán téma.
Ezekre a Championship jellegű dolgokra sem klánokat kell regisztrálni, hanem csapatot, amiben tökmindegy, hogy ki milyen klánban van vagy van-e egyáltalán klánban, az csak bonyolítaná is az egészet.Én már jó ideje elengedtem az egész klán dolgot, mert magát a barátlistámat tekintem klánnak és az elég nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest