- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
válasz
ericdrawen74 #4198 üzenetére
Semmi konkrét, néhány országban már a 3. szezon megy, de még csak béta. A leakerek állítása alapján, év végére csúszik a globál megjelenés és most Androidon szinte még játszhatatlan annyira nincs optimalizálva, rossz a grafika, pixeles a kép, akad szinte mindenen meg a 8gen1-gyen is.
-
ericdrawen74
senior tag
A Warzone mobile-ról van valami hír?
-
Kbali
nagyúr
válasz
cellpeti #4192 üzenetére
engem valamelyik nap folyamatosan már futó (természetesen erősen bukóra álló meccsekbe) dobott be. Ilyenkor szerencsére nem buksz pontot, csak épp sikerélmény nincs.
Az meg már rendszeres, hogy főleg boots on the ground meccseken meg BR meccseken nemsokkal a vége előtt összeomlik a játék, sokszor már ugyanabba a meccsbe vissza sem tudok jelentkezni. Az előző frissítés óta meg folyamatosan elveszti a kapcsolatot indításkor a szerverrel, ki kell lőnöm az alkalmazást és úgy újraindítani - elég idegesítő. -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
ma játszottam kb. 10 Ranked Match-et, mindet elvesztettem.
-
Curtain
senior tag
válasz
Enigma1945 #4188 üzenetére
Igen abbahagyták a fejlesztését. link
-
bostone
addikt
válasz
Enigma1945 #4188 üzenetére
Melyik játékról van szó tulajdonképp?
-
válasz
KTomi77 #4185 üzenetére
Az is lehet, hogy akkoriban sem látszottak már barátlistán, viszont aki klánon belül volt streamer módban, őt mindenképp láttuk (invelni nem lehetett, így van).
Most két ismerősöm is van streamer módban (egyik sem klántag) és egyiket sem látom barátlistán, kizárólag leaderboard-okon látom őket.
Ha ismerősöd bostone, akkor megnézheted te is, tegnap még biztosan streamer módban volt. 😁
-
Az régebben is úgy volt, hogy aki stremer mód-ban csapatja, az rejtve marad közben mások barátlistájáról?
-
T.Szili
csendes tag
Amíg mikrotranzakció lesz biztos nem piszkálják.
-
Delerium
senior tag
válasz
Curtain #4181 üzenetére
Az Apex azért állt le mert nem játszotta senki, nem kapott frissítéseket, nem volt benne tartalom mint CoDM-ben havonta új szezon, 2 havonta rank szezon. Battlefield mobilet azért hagyták abba mert látták, hogy nincs esélye a CoDM és a jövőbeni Warzone mobile mellett. CoDM is már 3 éves, várható lesz a jövőben, hogy nem fogják tovább frissíteni, de ez még valószínűleg 1 év is lesz. Még most is vezeti az aktív játékosok számát, ha jól emlékszem az összes CoD játék között valami napi fél és 1 millió közötti játékossal.
-
-
Chrys_
addikt
És ez miért is baj? Ha lesz a WM-ban MP is, akkor nem mindegy?
-
Curtain
senior tag
Az lenne a jó ha a multi része megmaradna és a mostani br helyére raknák be a warzone-t. De ez az álom kategória.
-
-
Curtain
senior tag
Ezt olvastátok már? Remélem nem lesz igaz.
-
D@niel
addikt
Holger kapott korrekciót? Nem nagyon találok ezzel kapcsolatban semmit.
-
Curtain
senior tag
válasz
MikeWazowski #4160 üzenetére
Rankeden?
-
MikeWazowski
veterán
16. is bukó. Na most szüneteltetem ezt a szart.
-
MikeWazowski
veterán
Utolsó 15 meccsből 3 győzelem, azok is botok ellen. Komolyan szivat ez a game.
-
Curtain
senior tag
válasz
MikeWazowski #4157 üzenetére
Akkor felejtős. Ennyit kizárt dolog hogy költök rá. 20-25 max amit akartam de csak erre a fegyverre. Utána már egy fillért sem költöttem volna a játékra.
-
válasz
Curtain #4152 üzenetére
A mythic-ekre vannak azok a piros kártyák igen.
Az a különbség, hogy a lega fegyverek simán csak menők (de megszerzésük után már nem tudsz pénzt költeni rájuk), a mythic-ek meg ultramenők és ugye azokkal a kártyákkal további jó pénzekért plusz tulajdonságokat lehet nekik adni.Például, hogy amikor ölsz valakit, minél menőbb stílussal adja azt a többiek tudtára a kép bal oldalán vagy hogy a különböző attachment-ek ikonjai a fegyver stílusát követik vizuálisan, betöltőképernyőn a profilképed mellett mégjobban nyomatékosodik, hogy mythic cuccod van, MVP képernyőn is nagyon menő felirata lehet a fegyverednek, a különböző jelvényeket is (pl First Blood) is menőbb formában lehet látni.
Ezeket mind persze különböző mythic level szint fejlesztéseket elérve kapjuk meg, mert "hülye azért nem vagyok" mondá Activision.
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #4149 üzenetére
Semmire sem voltak már jók, lejárt hozzá az event, ami a mostani szezonban volt. A színes Vanguard karakter volt a végén a díj. Nem maradtál le semmiről ha nem lett meg
-
Curtain
senior tag
válasz
MikeWazowski #4151 üzenetére
Ja arra vannak azok a piros kártyák nem? Ezt a részét annyira nem tudom. Még nincs ilyen fegyverem. Akkor ez a legendary fegyverek fölött van? Vagy van más különbség is?
-
Curtain
senior tag
válasz
MikeWazowski #4148 üzenetére
Az Ice Drake.
-
válasz
Curtain #4142 üzenetére
Egyik ismerősömnek tegnap csináltam indiai-t és a fő, eu-s acc-ját fogja rá lecserélni (és piacra tenni), neki is lehet már benne némi energiája és pénze. 😁
Szomorú egyébként saját kézből látni, hogy indiai-n az első pörgetések 10CP-k, BP is csak 220CP és még lehetne ugye sorolni.
Én sem fogok már új acc-ot csinálni, mégegy damascus-t pl semmiképp sem csinálnék, meg diázott fegyverből is van már jópár darab. 🙂
A fenti kép amúgy nálam szintén elszomorító, az egész játék már mítik és lega villogtatásokról szól, ráadásul az utóbbi mítikek már bizonyítottan is p2w fegyverek (nemcsak a saját red dot miatt).
-
-
bostone
addikt
válasz
MikeWazowski #4134 üzenetére
A gombok áttetszőek, az a probléma?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #4133 üzenetére
Ok, rájöttem nagy nehezen...
-
Curtain
senior tag
válasz
MikeWazowski #4126 üzenetére
Ez már régóta van. Mármint hogy pár egymás utáni vesztes kör után jön egy botos. Ez melyik legendary fegyver? Ha megkérdezhetem mennyi volt? Ha visszarakják a krig legendary-t azt meg akarom venni majd.
-
Curtain
senior tag
válasz
MikeWazowski #4124 üzenetére
Igen s22+ on. Hát br-ben vannak durva laggok néha de ritkán szerencsére. Sima multiban nem jellemző, max a kör legelején. Médium grafikán és max fps-en játszok. A térkép nekem látszik rendesen alapból.
-
Curtain
senior tag
válasz
vodrosjozsi #4122 üzenetére
A mostani szezon elejétől.
-
Curtain
senior tag
Ki hogy áll a karakter szinttel? Még csak 173 vagyok.
Pedig nagyon kéne már a krig dark matter.
Imádom ezt a fegyvert. Igaz az irányzéka nem az igazi.
-
D@niel
addikt
válasz
MikeWazowski #4118 üzenetére
Grandmaster3, héten behúzom a legendary-t, ez lesz a 15.
Továbbra is azt tapasztalom, hogy master-grandmaster szinteken egyes meccsek könnyűek/nehezek/teljes bukás, random módon.
Másik pedig, hogy rank újraindulásnál az első 1-2 hét nehezebb: ilyenkor sokan neki ugranak, gyakran alacsony szinten találkozni hardcore gamer-ekkel.
Régóta asm10, lk24, kisebb módosításokkal, de az oden-t is nagyon kedvelem; távolról, megfelelő spotokból szeretek darálni.
Csak hardpoint, ott szépen lehet haladni. -
MikeWazowski
veterán
Ki milyen rankba és van és milyen fegyverrel tolja? Nekem úgy tűnik hogy alacsonyabb rankon erősebb playerek vannak, lehet varialtak rajta.
-
T.Szili
csendes tag
Ha az egyénije van nála,amit a dropból vett ki,az piros hátterű,ha nem akkor csak simán olyan camo van beállítva. Lega fegyókat is be lehet állítani,kill esetén ugyanúgy megvan az animáció hozzá a sima földről felvettel is.
-
bostone
addikt
válasz
mAtThEw0319 #4115 üzenetére
Olyan skinnel veszed fel a fegyvert, amilyet beállítottál. Nem kell hozzá sem drop, sem semmi.
Viszont, amit a dropból halászol ki, az tartalmazza a személyes beállításaidat is. -
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
A BR módban lehet úgy kezdeni, hogy egyből van fegyvere a karakternek? Mert volt egy olyan szitum, hogy nem volt még Arsenal Airdrop se semmilyen Airdrop, lelőttem a játékost és ilyen full futurisztikus kinézetű sniper is volt nála. Ez hogy lehetséges? Máskor is volt már hasonló, hogy épphogy elkezdődött a meccs és olyan játékost lőttem le akinek tényleg olyan fegyvere volt ami max Arsenal Droppal szerezhető meg maximum. Nem értem. Kérlek segítsetek. -
f(x)=exp(x)
őstag
A frissítéssel megoldódott a felbontás/skálázás probléma Samsung Galaxy Tab-on.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
pár éve játszok már a jkátékkal és egyre nagyobb lesz a frissítésekkel.
A mai frissítéssel kb 23 GB.Van mód ennek csökkentésére?
Újratelepítéssel?Köszönöm a segítséget.
-
Curtain
senior tag
válasz
vodrosjozsi #4109 üzenetére
Én is észrevettem. Nem nagyon de azért néha zavaró.
-
vodrosjozsi
addikt
Nektek is akadozik?
Ma egész nap kb használhatatlan.
Ezzel akarnak átterelni majd a warzone mobile-ra?csak hát az még nincs kint sajnos, pedig rég átmentem volna.
-
Kb 1 éve nem játszottam a játékkal, de tegnap feltettem az S22 ultrára. A cod mobile milyen felbontáson fut? Nekem kb Fhd-nak tűnik. (Dex-en játszottam vele)
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #4103 üzenetére
Az asohoz vagy nem tudom mihez anno volt ilyen feladat, 0 kill br győzelem... Jó móka volt
mondjuk meglett de na
-
Curtain
senior tag
válasz
ericdrawen74 #4101 üzenetére
Ezek mennyire megbízható alkalmazások? Pl gmail jelszavam (hiába van két lépcsős azonosítás) nem szívesen adnám meg. Offba teszem mert nem témába illő)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest