Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Azokat kérdezem akik PC-n játszanak a játékkal mert nem hiszem el, hogy csak én látom vagy csak engem zavar... mert nem láttam még kommentet ezzel kapcsolatban.
1440p max grafikai beállítások, motion blur off, depth of field off, variable rate shading off, adaptiv quality off, full natív, csak a CAS van 35%-on, hogy élesítsen a képen.
Szóval a probléma az alábbi. Az állókép szép éles, semmi gondom vele. De ahogy elkezdek mozogni elmosódnak a textúrák... de valami ocsortány módon és úgy néz ki a játék mintha 720p-be lenne renderelve. Nem tudok semmi másra gondolni, csak arra, hogy az élsimítást baszták el, mert ez olyan tipikus temporal blur homály így ránézésre.
A korábbi részekben nem volt ilyen gondom, nyilván azokban is volt minimális blur mozgáskor, de a CAS + Adrenalinos RIS gyakorlatilag eliminálta teljesen. Itt meg bármit csinálok a 10 méterre lévő fű, lombkorona de igazából bármi már egy egybefüggő pacának látszik csak futásnál. Szabályosan fáj tőle a fejem most már 1 óra játék után.
Más is észrevette ezt? Vagy az én készülékemben van a hiba valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest