- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Jaja, én is próbáltam, hogy itt olvastam még aznap, de eldobja a fő fegyvert csak...
Kár érte. Lassan meg kéne csinálni rendes módban is a sztorikat.
Mondjuk azért gáz, hogy csak akimbo pisztoly, és kész, mellé wonder weapon max. Minden streamban ezt látom 20+ szint felett, és ennyi. Minden más fegyó semmit nem ér, talán még 50+ egy full felfejlesztett rpg.Én visszasírom az előző zombiját a küldikkel
Itt fix dolgok, csak azon múlik, milyen gyorsan tudsz v~gigmenni úgy, hogy azért fejlesztve legyél, de nekem pl. randomokkal mindig volt halál, csak lvl2 pack-a-punch - al játszottam. Fegyó húzást meg kb. a 10. szinten exfillel tudom elképzelni, olyan gyengék a sima fegyók. A lőszer menedzsmentre kb. elmegy minden pénz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest