- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
BandiHUN #7395 üzenetére
Szerintem már az elején tudták, hogy lazán játszhatnak majd a csíterek, lehet különböző hackeket alkalmazni. A dedikált szerók és ezzel a normálisan működő szerverek megvonása mögött csupán az állt, hogy baromira nem érdekelte IW-t a PC, csupán kevés munkával gyorsan összedobtak nekünk valamit, hogy annyira ne sírjon a szánk, mintha egyáltalán nem lett volna PC-re MW2.
-
dokee78
félisten
Kellemes Karácsonyt Minden Origi MW2 játékkal rendelkezőnek.!
Persze nektek is csaló kö***g,szar***ó csaló LVL Hack-es g***ók.Ha valaki Level Hack-ezik akkor a statja nem változik ugye.
Pl játszik valaki 1000/400 KILL/DEATH aránnyal és benyom egy LVL Hack-et,
akkor ugyanugy 1000/400 lesz ugye? -
BandiHUN
veterán
Kellemes Karácsonyt Minden Harcosnak!
elég sajnálatos,hogy semmi extrát nem kapunk egyébként karácsonyra az iw-től,leszámitva persze a haldokló rendszert,a csitereket,a törttel játszókat és az lvl-hackereket...a minimum lett volna,hogy összedobnak legalább ezek ellen gyorsan valamit,de jó néven vettem volna megint valami extra pályát,mégha nem is épp karácsonyosat,mint a 4-hez,nomeg még ami nem lett volna annyira nehéz,unlockolhatták volna a további 2 játékmódot is...ráadásul egyelőre mégcsak a játék árára se láttam akciót,igaz a steamen 7 óra múlva lesz a kövi akciós csapategy jó tipp egyébként,amit én nem bántam meg,tegnap csak azt nyomtam 6 órán át:aki kicsit is szereti a fejlődős dolgokat,annak NAGYON ajánlom figyelmébe a Borderlands-ot!remek játék,sokféle fegyver,multi,és a fegyverek működése tiszta olyan,mintha az ember a cod-ban lövöldöznék,hasonló szórás,mint a cod4,stb
ráadásul magyar forgalmazó hiján nem is várható itthon dobozos megjelenés,én 1 hónapja vártam,hogy legyen/valami akció...és a dlc a zombi szigettel hozzá a cod5 zombizását kedvelőknek is egy nagy-nagy élmény
tehát aki eddig szemezgetett vele,annak mondom,hogy szerintem maximálisan megéri az árát!
-
Screamer84
tag
Minden MW2-es PH tagnak Boldog és Békés Karácsonyt!
-
dokee78
félisten
Véget vethetne a Steam/IWnet a (tört/Levelhack/cheat) multinak,mert így nincs hangulatunk a játékhoz.
MAC cím alapján is bannolhatnák őket.
-
Thome
veterán
válasz
SipiBcs #7387 üzenetére
A level hack az kimaxolja a csávóka összes cuccát nem?
(Csak azért írom, mert az egyik már a 9. Prestige-be járt, ergó ő nem level hackelt, valahol a 62. szint körül volt.)
Undoroid: Mivel nem léptem ki, így ugyanúgy bejött volna mindenütt a bug, kivétel multi, mert ott már újra kell indítania a játékot a gépnek.
A lvl70-ről meg annyit, hogy azok 100% hackelők voltak.
*********************************************************************************************
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN MAGYAR MODERN WARFARE 2 -ES JÁTÉKOSNAK!
*********************************************************************************************
-
Motaba78
addikt
Kellemes Gépmeghibásodásból, Csíterből, Laggolásból Mentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden Kedves Fórumtársnak.
-
SipiBcs
őstag
A kép alapján még mindíg tudnak az lvl hackal játszani. Mondjuk engem ez nem zavar. Skill-t nem ad, hogy saját magával tol ki és már nem tudja 6 alkalommal megélni az örömöt, hogy megcsinálta a 70. szintet. Én spec élvezem, hogy nyomom a prestige-t és jönnek a perkek, fegyverek! Jó ötletnek tartom ezt a megoldást.
Valaki kérdezte, hogy mi lehet a reális lvl ha valaki normálisan tolja. szvsz ha valaki rengeteget játszik és pro-n tolja, akkor 3. prestige közepe..... max a 4. szintet tartom reálisnak.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Studi22 #7376 üzenetére
Gondolom már letöltötted....
Nincsenek dedikált serverek, csak hostot ad egy játékos a 8 - 12 közül. Játékmódot választhatsz. Az elején csak TDM - FFA áll a rendelkezésedre. Ahogy fejlődsz, úgy érkeznek az lvl emelkedésével a játékmódok. Ne ijedj meg, mire 20-as leszel bármit tolhatsz!
Azt hiszem telepítésnél csak annyi, hogy érdemes másik meghajtót választani, mint a rendszerpartíció. Oda teszed a steam-et, utána automatikusan oda hajigálja a játékot is.
Boldog Karácsonyt
-
Undoroid
őstag
Szia!
Nem lehet,hogy a Single és a Coop-módban nem ugyanúgy működnek a dolgok?Akárcsak a multiban?!
* * *
Ma ketten toltuk a játékot...persze kezdéskor többször csak úgy ledobott a STEAM,az egyik ledobás előtt kifotóztam ezt:
Mi a furcsa a képen?
Nagyon OFF:
Szerintem ezek miatt van az állandó szakadás,mert ha valamelyik rankhacker a host,akkor ha ő repül,akkor mindenki repül!
-
boogie84
veterán
Kellemes ünnepeket!
-
Dj Polc
tag
Boldog karácsonyt!
-
r-chee
őstag
Azért 2-3 percenként nem vág le. Most pl. egy órát játszottam hibaüzi nélkül, de sokszor belépni bármilyen játéktípusba is csak 4-5 hibaüzi után tudok. A ping meg nevetségesen magas, pedig nem megy se torrent, se semmi más, portok mind be vannak állítva, nem fékezheti semmi a gammát. UT3 multi pl. frankón fut, kis pinggel, semmi hiba. COD2/4-ben sosem voltak ilyen problémáim.
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Lassan én is betársulok ebbe a "világba" 92%-on tart letöltés Steamen(elég karcsú a sáv).
Van valami infó amit tudnom kellene játék indítás előtt?
Illetve hogy lehet szűrni szervereknél játékmód szerint illetve vannak e konkrét "magyar szerverek"?(Xfire-t használtam eddig,illetve ASE-t)Boldog karácsonyt a PH COD MW2 társaságnak.
-
-
dokee78
félisten
Hol lehet megnézni a pingem a játékban?
-
Thome
veterán
válasz
Palesz191 #7359 üzenetére
Én sem élek fényesen, sőt, de nem kell elmenni 2-3 hétvégén piálni és/vagy nem kell cigizni 1-2 hétig, és már meg is van az ára. (Kinek nem inge, ne vegye magára!!!)
Meg ha úgy veszed, ez is egy szórakozás, és ha leköt, akkor elég olcsó szórakozás. (Ha már 100 órát játszol vele, olyan mint ha 100ft lenne 1 óra, de ha csocsózni mennél barátokkal, akkor 1 óra alatt nem csak 100ft-ot vinne el a gép) Tudom, szar példa, de jobbat nem tudtam kitalálni.
Illetve. Azért, mert neked nincs pénzed a játékra, attól még bennőnket nem kell le g*cizni! Neked is annyiba kerül mint nekünk, és mi sem ingyen kaptuk, mi is megdolgoztunk érte!
Illetve: Boldog Karácsonyt!
Ui.: Ha jól tudom hackelt verzióval 2-3 percenként levág.
-
F e Z o
veterán
Szeretnék már normális emberekkel is játszani, necsak 16-18 éves német suhancokkal, akik azt hiszik, övék a világ...
Egyébként békés boldog karácsonyt kivánok minden kedves fórumtársamnak...még ma mivel holnap dolgozom...hozzon az angyalka vagy 50 hs-t mindenkinek
-
r-chee
őstag
Hát jah. Laggos szervert én is sokat látok, de azokról mindig kilépek egy perc után. Nagyon elcseszték a játékot szerver oldalon.
Ha majd besokallok, látni fogtok YouTube-on egy videót, amint egy tűzcsík halad az MW2 DVD-i felé, majd szépen lángra kap az egész. A forgatókönyv már készen van.
-
r-chee
őstag
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem most este 6-tól állandóan kilépeget a game, tucatnyi féle hibaüzivel. Pedig 174-es verzióra van frissítve.
Pingem speedtest.net szerinte Frankfurti szerverhez 50-es. MW2-ben pedig 80-110. Kicsit kezd már kiakasztani ez az egész rohadt hibaüzenettel kilépősdi, élvezhetetlen tőle a game.
Végén még áttérek konzolra. -
Palesz191
aktív tag
ja bocsi.
pls akkro delete a hsz-emet. köszinem zavarok
nem tehetek róla hogy én nem élek túl jól hogy megvegyem
na boldog karit!amguy meg lehet multizni hekkelt verzioval..
-
henesa
aktív tag
Eléggé nehézkes az IW-net sok lagg meg unable to host ku...a sokszor
Nem tudom mikor jönnek rá az illetékesek hogy a FÍLING rohadt szar -
Palesz191
aktív tag
-
Thome
veterán
Csinált már ilyet az reddotos M4-etek?
Összehasonlításképp egy reddotos Famas.
A képek egy pozícióból készültek.Szerk: Vagy csak nekem lett fura? Vagy rendes ez a reddot így? Mintha túl lenne zoomolva...
-
Undoroid
őstag
válasz
dokee78 #7345 üzenetére
Szia!
Alkalmazkodj a többi játékoshoz!
Nekem az előbb max30 FPS mellett igen " élvezetes " volt " játszani " !Mire újraszülettem és felfogtam,hogy hol vagyok,addigra meg is haltam!Egész izgalmas volt!
Inkább kiléptem,mert elég hamar felejtőssé vált a történet!
Viszont kezdéskor ellőttem vaktában egy Javelint és ketten bele is haltak!Első kill volt azzal a fegyverrel és mindjárt dupla!
-
henesa
aktív tag
Prezentálok én is egy képet nem nagy szám
-
dokee78
félisten
Írtátok,hogy a HQ Pro-ban lehet sok pontot kapni és ez így van.
Viszont sokkal többször döglök meg -
Mappa
addikt
Gondoltam feldobom mááán
-
pcguru1
őstag
De durva ez a game
-
BandiHUN
veterán
válasz
@rglaaf #7339 üzenetére
ja kis bug,hogy favela-n ahol fel tudsz ugrani az ilyen szobákban valami polcra,stb,akkor sokkal kevésbé érint a talajszintű robbanó cucc,gránát,elég jól ki lehet bekkelni
majd próbáld ki...sajna a codok mindigis hiresek voltak a magasságkülömbség rossz kezeléséről,a robbanó cuccoknál..máskor meg csak les az ember,hogy egy szobában,a földön állva,de úgy,hogy még egy fal is van közted meg a gránát között,de a két tér egymásba nyilik,akkor simán elvisz,felugrasz egy székre,és akkor meg sokszor az eléd pottyantott granyó se öl meg,mert magasabban vagy.
-
BandiHUN
veterán
válasz
@rglaaf #7339 üzenetére
lehet,hogy láttál
láttam magyarszerű nickeket,bár mostanában közelsem találkozok annyi magyarral...bár ebben benne lehet az is,hogy amióta prestige-n,meg előtte 60 felett voltam,olyan szerverekre rak be,ahol minimum a 2/3ada már prestige-es,ha jól emlékszem a legkisebb,akit láttam,egy 44-es volt egész este.bár nem tudom,hol tartanak a magyarok általánosságban,de láthatóan úgy működik a rendszer,hogy hasonló emberkéket igyekszik összeválogatni,és szerintem sok magyar még nem tart itt/eleve kevés ideig játszik/nincs fent este 8 után,sajna nekünk van még egy extránk,ami megkeseriti az életet,a ping..volt olyan játék,ahol 3 zöld csikkal egyszerűen mindenki,mindennel megtalált,alig értem valamit,sajna sokszor igy alakul a játék,hogy vagy benyeli az ember,és igyekszik távoli killre ilyenkor próbálkozni,vagy kilép.mondjuk poén volt tegnap,egy alkalommal összejött egy olyan parti,hogy 2 csiknál senkinek sem volt több,de inkább 1 piros csik,és csakazértis nekiálltunk marhulni,mindenki térugrással közlekedett,meg hol megállt,hol lesprintelt egy útszakaszt 5x futás sebességgel
iszonyatosakat röhögtünk az akciókon
volt olyan,hogy az emberkék átdobták/lőtték a mapot gl-el,majd elindultak utána,és haltak a saját cuccuktól,olyanokat késett,alap volt,hogy halál után 2-3mp-el még killjei születtek az embernek
egyébként te milyen nickkel nyomod?
-
-
Grifid
aktív tag
válasz
BandiHUN #7337 üzenetére
Én attól kapok hülyét amikor bemegyek sabotage vagy s&d-re és a fél csapat TDM típusú kempelésbe kezd. Egyszer elborult az agyam egy magyar "játékostól" aki végig kempelt egy tetőt, bent figyelt nála chopper gunnertöl kezdve a jó égig minden és nem indította (tagadni sem lehet mert ott ugye a spect mutat mindent). Én meg 11x raktam le a bombát amit fel is szedtek persze. Az elborulás akkor következett be amikor már egy órája tartott a pálya...volt egy kis anyázás.
-
BandiHUN
veterán
jaja,buli a prestige...én tegnap nyomtam egy laza 26-1es statot hc hq-ban,nagy malac,első kill,zsinórban 13,akkor hivtam a chopper gunnert,és simán voltam minden,aminek embert nevezni lehet
pedig 1 gl-es távoli kill volt,a többi közelharc hkmp5-tel,nomeg a heli...úgy lelombozta az ellent,hogy a vége is 200-0 lett,léptem is vagy 3 szintet a kör alatt,kábé 6 óra alatt lettem prestige 1-ről 21es
mondjuk az én kill/deathom eléggé minuszos,én nem arra játszok,hanem bele a sűrűjébe,vagy pl.volt tegnap olyanom is,hogy be a commando,marathon,lightweight perk,és gyerünk kés only-ban demolitions-ozni
semmi perc alatt oda lehet érni a planthoz,az ellen még félúton,mire már lent a bomba,iszonyatmód lehet cikázni a lámák között,és irtani a népet...valami 8 mérföldet szaladgáltam össze 3 map alatt
meg persze minden plant az enyém volt a 3 körben,ontotta a játék az ilyen-olyan archivementeket,már zavart is,hogy nem látok-hallok rendesen tőle...
igaz ez nem lesz rendszeres,mert a statot adott esetben nagyon rontja,hiába jár a sok pont.sajna az van,hogy a szórakoztató módon játszás is és a komoly kimért,célirányos game is nudlikat hoz,egy szakosan lenyomott körért full nyerve,gyorsan lezavarva jár 3000 körüli xp,ami nudli.ha az ember meg beáll kempelni vagy vadássza inkább az ellent,akkor meg a sok kill miatt van 10000feletti körök is.mondjuk sokan erre is játszanak,meg a gl,thumper,gránáteső,foglalni meg alig van valakinek kedve...
-
Undoroid
őstag
Szia!
Szép eredmény!
* * *
" Sorry a minőségért, de mobillal készült máshová és a méret megkötések miatt durván kellett butítani, ha maradt a frissebb képekből azok már frapsal készültek. "
Azok a képek is nyugodtan jöhetnek!Ha jobban megnézed az üzenet író ablakot,akkor ott találsz egy " Új kép feltöltése a szöveghez " feliratú ablakot...Ha azoknak megfelel a kép,akkor nyugodtan feltöltheted!Ha nem,akkor pedig egy képszerkesztő progival Te magad is átméretezheted(akár a Paint-al is)!Nem bonyolult dolog!
* * *
Tegnap ismét összejöttünk páran,de 5-nél többen nem tudtunk együtt lenni a buliban...Szerencsére 4perc kínlódás után,de sikerült összehozni a csapatot egy közös hentelésre!Igaz,hogy nem túl sokáig sikerült,mert volt egy finom STEAM-hiba...sajnos a hibaüzenetet nem mentettem el...A lényeg,hogy jót aprítottunk!
Volt pár vesztes meccs is,de nem érdekes!
-
Grifid
aktív tag
-
Grifid
aktív tag
válasz
frame>24 #7332 üzenetére
Nem igazán...remélem nem töröltem otthon a képeket a statról, akkor holnap rakok fel.
Addig itt egy régi ami még dec 5-én készült. Most prestige-1 58 körül voltam amikor nulláztam.
Sorry a minőségért, de mobillal készült máshová és a méret megkötések miatt durván kellett butítani, ha maradt a frissebb képekből azok már frapsal készültek. -
Grifid
aktív tag
válasz
ditrichd #7318 üzenetére
Variációk:
1. Steam/user/12096/1075/remote mappa ebben van 2 file a .bak kiterjesztést letörlöd és felülírod a másikat majd átmásolod a players mappába, így csak az elöző napi játékod bukod. (a számok nem stimmelnek csak valami ilyesmi számozott mappák) Ha üres akkor bakker van.2. Bemész a steam/felhasználó/common/modernwarfare2 mappába a players mappán nyomsz egy jobbost/tulajdonságok/régebbi verzió visszaállítása.
Amennyiben nem tudsz onnan visszaállítani az pech és kezdheted elölröl. Nap végén mindig csinálj mentést és másold át a players mappa tartalmát illetve a user mappa tartalmát.
Ja amúgy mázlista én mit szenvedtem mire le tudtam nullázni a statomat.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,most telepítettem a játékot,lenne két kérdésem:
miért írja ki folyton a win (kb 10percenként),hogy kevés a ram és zárjak be egy programot (mw2-t)ahhoz,hogy legyen elég ramom?
Win7 alatt vagyok,3gb ram, és a mérő progik alapján csak 78%a foglalt a ramomnak.Másik,rate of fire-t lehet állítani valahogy?
Köszi!
-
ditrichd
tag
vki pls egy cimet emrt nem találom
-
ditrichd
tag
de mi a cimük?
-
kelekyle
őstag
írj a steamnek vagy az IW-nek (screenshotot is rakd bele) és akkor ők visszarakják valszeg
-
Dj Polc
tag
Nekem is!
-
ditrichd
tag
Pls help :'(
-
Dj Polc
tag
Szerintetek 10 óra alatt lvl 32 kimaxolt scar-al jónak számit?(Igaz boxon, de ott nincs topic de kb ugyan az a rangozás)
-
frame>24
addikt
válasz
Malachi #7313 üzenetére
Detto.
Ma kicsit CTF-eztem, hát volt olyan, hogy az egyik csapat nem is ment a zászlóért, csak lőtt ránk mindenhonnan. Nagy nehezen csináltak egy pontot, aztán kibekkelték lesből újra a maradék időt. Pont alig jön. Szinte a challenge-teljesítéssel keresek most már jól.
Mondjuk mindig random emberekkel, kommunikáció nélkül nehéz csapatmunkázni. -
Tom6
aktív tag
(#7313) Malachi
Nem vagy egyedül!
Én arányom 9179/11011 (K/D) Én a megjelenés óta játszok az MW2-vel de sokszor csak esek-kelek, pedig nem rohanok ész nélkül előre! Valahonnan mindig lekempelnek!
CoD2-CoD4 be jobb voltam!
-
Malachi
addikt
emberek, hogy mindenki profinak érezhesse magát, itt az én arányom aztán csitt.
5500/7800 kb., most.
igen, 5500 kill, 7800 death.
az érdekes az, hogy FFA-ban általában első 3-ban vagyok, mégis az első időkben rengetegszer kinyírtak, plusz én vagyok az aki MINDENHOVÁ berohan, nem érdekel a statom csak nyerjen a csapat. aztán ki is szednek mindig GL-lel vagy gránáttal. ez van.
-
Undoroid
őstag
válasz
BandiHUN #7299 üzenetére
Szia!
Igen!Mindkettőnek megvan a maga taktikája!Öröm nézni (már ha a közelben vagyok),hogy repülnek szét minden irányba az ellenséges csapat tagjai a detonációtól!
* * *
Az előbb is elcsentem az ellenfél meglepetés-csomagját!
Elég hamar meg is kaptam a "cleptomania" jelzést!
* * *
Oda is szoktam tenni!Hatásos,amikor a célpont közelében szétszórok 2-3 C4-es meglepetést és detonálom,amikor kell!
-
dokee78
félisten
Tököm ki van!
O.K.,hogy béna vagyok,de állandóan a vesztes csapatban vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest