Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a szerző engedelmével, de gondolom már többen olvastátok
no comment"VAC: Kiütve
posted by Urzu7 @ 09:21PM on December 15, 2009
Így igaz, a Valve Anti Cheat rendszerét már korábban is feltörték, hogy csalásokat csinálhassanak.Mindez egy e-mailes beszélgetésből derült ki, amit a modernwarfail2 szerkesztői készítettek. „Tudtad, hogy lehetséges teljesen megbénítani VAC-et azáltal, hogy néhány byte-ot átírsz itt-ott Steamen belül? IW / Valve nem látta előre hogy jobban össze kéne hozni a Modern Warfare 2-t és a VAC-et. Természetesen nem fogok kibocsátani bármilyen fajta VAC 'disabler'-t a nyilvánosságnak." állt az e-mailben. „A VAC nem igazán tudja azt, mint a PB (nincsenek globális bannok, konzolüzenetek, késleltetett kitiltások)" folytatta, „csak juttasd el a szavaimat: A VAC Kiütve." tette még hozzá.
Nyilvánvaló hogy mostantól még több csaló lesz a játékban, de reméljük az IW és a Valve megteszi a megfelelő lépéseket a vásárlóik érdekében."

-
Grifid
aktív tag
Ez nem teljesen az IW hibája.
Játék közben kilép a host akkor nincs eget verő baj, de aki a host volt az, az is marad. Kilép a lobbyban akkor viszont lobby closed van. Ez hatványozódik ha többen vannak partyban és a leader lép ki.
Én a skip votet is kivetetném velük, nem tettszik a map lépjen ki és keressen másik lobbyt, de az hogy megszavazzák a skippet, azután a második map sem tettszik és kilépnek, ez röhejes.
Eddig 2x találkoztam lagolással, ez szintén a party miatt volt. 3 ember volt együtt mint klán ebböl 2 lelőhetetlen szinten lagolt egy tár rájuk ment mire sikerült lekapni őket. Tehát nem az egész játék lagolt csak 2 manus akik ha nincsenek partyban az életben nem tudtak volna csatlakozni sima meghívással.
Mindent egybe véve szerintem nagyon jó az IWNet, és nagyon nagy mosolyt csal az arcomra hogy a sok wrz vérpistike még mindig várja a csodát hogy multizzanak. Ez a csoda sohasem fog bekövetkezni. -
henesa
aktív tag
szarakodik az iw-net csak nekem ?
-
killer1203
senior tag
nem ide.
-
d3vilz
csendes tag
Sziasztok, vki tud segíteni mikor elkezd tölteni egy pályát kidob egy hibával amibe az áll, hogy ran out of memory ilyenkor mi a teentő? má a windows-ot is újraraktam de nem oldotta meg :S
-
v!ct0y
veterán
Kezd elegem lenni!
Állandóan game lobby closed és hasonlók

-
TTomax
félisten
válasz
feka007
üzenetére
Én csak egy GTS250-en tudom tesztelni jelenleg,és 1600x1200-ba de rá fogok nézni mert a GTX280 olyan 150-300fps-et dob igaz csak 1360X768-ban.... a CoD4 azért ennyire nem megy jól ugyanezen a felbontáson...kiváncsi vagyok...
A DX11 meg mire eléggé elterjed addigra egy,de lehet két generáció vga is lecseng,és tisztábban lehet látni...
Ez a reptéri mészárolósdi nem nagyon tetszik...ezt meg lehetet volna elegánsabban is oldani...

(#6883) henesa
Szerintem csak DX9-et tud ez... -
henesa
aktív tag
Win 7 -em van akkor most directx hány alatt játszok ?
-
frame>24
addikt
válasz
gege71.hu
üzenetére
Igen, jó a HC, hogy hangtompítóval is elég 1-2 pöttyentés, de ami KEMP ott megy! Óbazmeg, hát tegnap felmentem, csak lesből lőtt mindenki, és megkérdezve mondták is, hogy igen, HC-n ez megy. Gyász.
Más:
SCAR-hoz, TAR-21,-hez, és FAL-hoz is megszereztem a thermal sight-ot, és még utóbbi is szarul használható vele, kissé belassul és nagyon pici a látótér.
Talán sniperhez jó, de most valahogy nem megy nekem a távcsöves művészet. -
flurider
aktív tag
Hi!
Szerintetek olyan VGA-val, amin nincs 3.0-s vertex, meg pixel shader nem fog menni a jatek?
(Húzott 9600PRO)
Csinálunk egy LANPartyt és lesz egy ilyen gép. (ez az én 1 évvel ezelőtti gépem, crysis ment vele játszhatóan [nem 320×240ben])Hm?
(egyébként megy már a steam?)
-
Wans
aktív tag
Nálam se megy a steam , pedig maost akartam Agaton haverommal felmenni osztani a népet.
-
steadywarp
tag
ÉN ground wart nyomatok csak szeretem a hentelést XD hc abból is jó lenne meg + 20 player egy két mapon simán elférnénk 4 ben is voltak kis mapok mégis jó volt
-
gege71.hu
addikt
válasz
steadywarp
üzenetére
ezért járok csak hardcore meccsekre mert ott a balfék GL-eseket elég jól lehet alázni, na meg oda annyira nem járnak ahol 1 lövés a fejbe és fekszenek

-
steadywarp
tag
cb az mitakar? hol van ilyen fórum ahol kereshetek klánt vagy embereket?

-
@rglaaf
veterán
válasz
steadywarp
üzenetére
a játékban nincs de cb-n vannak szabályok
-
steadywarp
tag
Van valami klánozós opció ebben a játékban? mert már egyedül a sok retek aimost meg gl huszárt ölni uncsi

-
steadywarp
tag
de kaki télleg nem megy pft XD

-
@rglaaf
veterán
Nálatok megy a steam? mert nálam nem
-
jegenye77
addikt
válasz
Siiiiix
üzenetére
Siiiiix te mekkora egy gyökszi vagy!Mi az hogy ássa el magát az aki nem tud angolul!
Te pl tudsz olaszul vagy franciául?Kismajom mit vered itt magad az angoloddal?
Lehet angol tudás nélkül többre visz valaki,mint Te akit persze anya meg apa fizetett be a tanfolyamra hogy legyen már valaki belőled.Vagy alap a suliba. -
Thome
veterán
No gyerekek, ma este volt egy kis PH-s összeröffenés!

Amíg mind a 6-an megvoltunk, addig nyertünk, de amint elkezdtek az emberek elszállingózni, úgy fokozatosan romlottunk.
Kis ízelítő az első HQ partiból: Mindenkinek legalább 15 killje volt, és nem nagyon volt több 3-5 halálnál senkinek. Kép holnap, lusta vagyok már feltenni!

-
Siiiiix
tag
Némá, kis Challange Scoreboard bug
-
henesa
aktív tag
A team deathmatch express miben más mint a sima
expressen jobban megy 
-
feka007
veterán
válasz
Siiiiix
üzenetére
Na az ilyen nagy divathungaristákból már mennyire elegem van.. 80%-uk semmit nem tesz az országért, csak szétdobálják péntek este a sörösüvegeket a dunaparton, lerúgják a padokat, meg rohadt keményen menetelnek a csizmáikban.. Hát ez aztán hazafiság..

Na mind1, ez már nagyon off, úgyhogy abbahagyom.. -
LamaCube
addikt
válasz
Siiiiix
üzenetére
Feka
No comment
Siiiix
Utoljára OFF-ok ebben a témában.
Nem tudom hány éves vagy és semmi közöm nincs hozzá,de nagy élettapasztalatod nincsen az tuti.
Én családos dolgozó ember vagyok és nem tudok angolul és képzeld el van saját lakásom,autóm és jövőképem és amit szeretnék meg is veszem és képzeld ezt nem annak köszönhetem,hogy tudok vagy nem bármilyen nyelvet. .14 éve dolgozom és érdekes módon 2 évet dolgoztam németországban és nem voltam hátrányban ,hogy nem tudtam a nyelvet.A 2 év alatt megkerestem a lakásra és autóra valót majd családot alapítottam.Mindezt úgy ,hogy nem taposta ki apuka ,nagybácsi stb. rokon az utat.
A gyerekem még kicsi így nem akarok külföldre menni /pill .Nem mondom,hogy nem előny a nyelvtudás ,de azt nem jelentem ki semmiképpen ,hogy ássa el magát bárki is,ha nem beszéli.Mit érsz egy angollal,ha máshoz nem értesz???Mint írtad el mehetsz mosogatni.(azt is kell valakinek én őket is tisztelem-azt gondolod a tányér magától mosogatódik el,vagy netalán amikor bemész egy étterembe ,akkor a szakácsok takarítanak vagy robotok)Én egyből a szakmámban dolgoztam (hegesztő,kovács) és bármikor kapnék munkát külföldön is,de mint írtam most nem tervezem.
Kb. amit te kijelentesz az olyan mintha azt írnám törölje ki minden diplomás a ....ét a diplomájával mert azokból már dunát lehetne rekeszteni egy szöget beverni meg egyik se tud.
Ez is egy sztereotípia .
A többit tényleg privátban,ha még van hozzáfűzni valód.
elnézést mindenkitől ,de az elején és a szöveg színén látszik,hogy OFF
-
feka007
veterán
válasz
LamaCube
üzenetére
Pff, ez aztán szánalom a köbön..
Ha már a nagyszüleimmel jössz, ők már nyugdíjasok, meg az ő korukban, a nagy szociban még teljesen más volt a világ ha nem tudnád, akkor még külföldre se mehettél ki szinte, nemhogy csakúgy dolgozni.. De nem is rájuk mondtam, ők más világban éltek, ahol még nem sokat ért a nyelvtudás. Mai világban meg ha nem tudsz legalább középszinten angolt/franciát/spanyolt/németet, akkor nem kapsz diplomát se, meg egyáltalán normális állást..
"Netalán,ha én csak németül,oroszul,szerbül tudok vagy netalán csak magyarul ,akkor nem is vagyok érdemes az életre??????"
Na ez meg nc.. Német az EU egyik első nyelve, hogy ne érne semmit? Angol után most én is ezt tanulom. Orosz fordítók meg elég keresettek pl, bár eu-ban azzal se érsz sokat. A többivel amit mondtál meg igen, kitörölheted a segged, vagy az a 10 éves háborús bűnös ország szerinted olyan jó hely? (csak mondom, hogy szerbia, mielőtt oroszo-ra vagy vmi másra értenéd..)"Óvatosan az ilyen megállapításokkal volt már a történelemben 1-2 idióta akik a hajszín, bőrszín stb. alapján diszkrimináltak..."
Na ez aztán über no komment, jesszus ez már fáj, hogy jön ez ide? Akarsz róla beszélni?

Mielőtt válaszolnál, adok egy jó tanácsot: please left click on "kilépés".. thanks
-
dokee78
félisten
-
Siiiiix
tag
válasz
danilla
üzenetére
Sajnos még nincs, de jövőre utazok ki én is. De közeli rokonaim (nagybátyám, unokatestvéreim, keresztapám, apám) kinn élnek az említett országokban. És elég sok mindent tudok, arról hogy mi hogy megy ott rajtuk keresztül. Itt a roszat és a jót is értem.
Nade ne offoljunk
-
danilla
őstag
válasz
Siiiiix
üzenetére
Úgy jelentesz ki dolgokat, hogy te azokról nem tudsz semmit (szerintem), nagyon kétlem, hogy te nagy élettapasztalattal rendelkeznél, és éltél volna Ausztráliában, Angliában, Kanadában, Usában, vagy Spanyolországban. Itthon ha valakinek csak 8 általánosa van és takarítóként kezd, tényleg nem fogja feljebb küzdeni magát, de ez máshol is így van. "életszínvonal"... majd ha eltartasz egy családot itthon vagy egy másik országban, akkor majd érdemes lesz visszatérned ehhez a témához, addig szerintem tök felesleges.
-
frame>24
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
az one man army arra szolgál,hogy kb.5mp alatt a pályán bárhol,bármikor válthatsz class-t
ez pl.jól jön,ha valami repülő holmi ellen kellene javelin,de épp nincs a profilban,vagycsak simán kifogy a lőszer,vagy a rushszerkót át kellene cserélni pl.lopakodós-sniperre.nem lenne rossz,ha a játék nem pörögne ennyire,hogy úgy mondjam nincs ilyesmire idő,meghát profilt akkoris válthat az ember,ha lelövik,pl.egy helikopter,és nekem a kedvenc fegyómra van javelines és anélküli változat is,akkor már többet ér a scavenger,az is feltölt mindennel a hullákból,de rögtön,nem kell leállni. -
Siiiiix
tag
Ha magyarországon maradsz, persze itt be kell nyalni minden olyan embernek aki nagyobb beosztásban van ez tény. De ha kimész külföldre (Ausztrália, Anglia, Kanada, Usa, Spanyolország) ott nem ez megy. Persze ott is alja munkával fogod kezdeni de az évek alatt fel tudod küzdeni magad, itthon 40 év takarítás után is takarító maradsz ha ki nem rugnak. És persze akárhova akarsz elmenni, ahol van életszinvonal is oda ANGOL kell.
-
dokee78
félisten
Ebben nincs olyan perk aminél a 2 fegyónak is belehet rakni pl. az M4-et?
-
LamaCube
addikt
válasz
feka007
üzenetére
feka007
"Meg hát aki mai világban nem tud egy középszinten angolul az sztem ássa el magát.
"Még,ha a vigyor ott is van ,azért ez kicsit durva megállapítás .Pl. a nagyszüleid gondolom nem tudnak ,akkor ássák el magukat???Netalán,ha én csak németül,oroszul,szerbül tudok vagy netalán csak magyarul ,akkor nem is vagyok érdemes az életre??????Óvatosan az ilyen megállapításokkal volt már a történelemben 1-2 idióta akik a hajszín, bőrszín stb. alapján diszkrimináltak...
-
F e Z o
veterán
Van valakinek valami ötlete, miért nem jegyzi meg a felbontást a játék. 2048*1152, de valamiért minden inditáskor visszaáll a képernyőfelbotás 1280*1024-re.
-
BandiHUN
veterán
jaja,a gl az kicsit szánalmas,ráadásul ott a thumper is,azzal már 4 lehet,és ha beteszed a scavenger perket,no akkor ellövöldözhetsz ezekkel az egész alatt...ráadásul ami zavaróbb,hogy a claymore-t,c4et meg bekorlátozták,igaz ezeken is segit a scavenger,de viszont mivel szétgl-eznek mindent,hiába teszi az ember le...igaz ha épp nem gl-ezik szét,és jó sok hulla akad...,scavengerrel egyszer leraktam a HQ körül 14! claymore-t igy,rögtön közszeretetnek örvendve,még magyarázhattam is a perk lényegét,nem tudták sokan,hogy a javelint,thumpert,gránátot,stb is feltölti a scavenger,nem csak a lőszert

egyébként az éledésről:korábban várni kellett,és akkor meg az volt a baj,hogy sosem lehetett időben odaérni rombolni,mert igyis sokszor a pálya másik végébe tesz le,ráadásul aztán hátrányból indul eleve a másik csapat,ha a hq-t elfoglalóknak még marad embere az offline-ig,de akkoris,ha épp meghalt mondjuk 1 kivétellel a romboló csapat,leszedi a hq-t,az ellen rögtön respawn,a másik csapatnak meg közben telik még a spawnideje...hááát nehéz lenne belőni.igy most nincs várás sehol se,még igy a legjobb a helyzet.
ráadásul annyira nudli pontok járnak a foglalásért/rombolásért+a foglalás alatti 10-esek,hogy nevetséges...én ha kapok egy meccsre mondjuk 8600xp-t,akkor abból 1500 ha van amit a hq-kért kapok,pedig nem killre játszok,hanem csak ölök a foglalás/rombolás közben,ha várni kellene,akkor kevés lenne a kill,de igyis benne van a pakliban,hogy az embert épp a foglalás után rögtön kiszedi egy sniper,és pisloghat az offline-ig spec-ben,ha még jönne idő a spawnra,nem játszana senki.igy legalább igazi harc van a hq-kért
-
bul07
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
boogie84; Polllen;
mindenki magából indul ki
igen tök hülye vagyok nem tudom hogy mi a célja a hq-nak
jobban is megnézted volna a képeketvannak hibái a HC HQ-nak
nekem főleg az nem tetszik hogy egyből éled az ellenség minden pályán az lenne a legjobb hogy pályafüggővé tennékgl az jelen van töménytelen menyiségbe
tudom hogy benne van de HC HQ -ról én száműzném
volt egy alkalom hogy 12játékosból 8-9 gl-zet csak úgy repkedtek a robbanó lövedékek -
gege71.hu
addikt
[PONTOSAN EZ] a jelenség nálam is.
Úgy tűnik nem egyedi gond.
Modem resetes varázslat nem segített.
SZERK:
de mégis segített!
Az a titka, hogy legalább 30-40 másodpercre teljesen áramtalanítottam a modemem meg a routerem is.
Valami beragadt a nyavalyásban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Yettel topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

és otthon hosztolsz egy szervert foreva'

Ez van...Totál amatőr vagyok és csak FUN-ból játszok!