- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
HOST-tól függ a lagg dolog (mindig az iwnet automatán a játékosok közül kiválaszt egyet nem tudom mi alapján mert elég gyakran haveromat választotta mobil nettel
) fos az IWnet nem hiszem, hogy nálad lenne a probléma de próbálj meg itt egy tesztet
http://www.pingtest.net/
-
kelekyle
őstag
Én megbántam, hogy megvettem
Rossz IWnet még aztsem engedi néha ,hogy barátaimmal játszak mert lobbyba csatlakozás után valakit kidob meg ilyesmi... ja meg ,hogy nem tudok játszani mert host imigration meg lobbyból csak úgy kidob már nem is játszok 2hete....
-
kelekyle
őstag
válasz
Siiiiix #7434 üzenetére
Ezt kipróbálom holnap most nem otthon vagyok
Amúgy meg level hacket írni (nem nehéz csak rákell jönni én nem mondom el mert nem akarom mások játékát elrontani) sokkal jobb és biztonságosabb mivel a vac nem szűri ki csak a külső futtatott programokat
Leírást nem lehet hozzá találni. Én nem használom mert így van benne kihívás... még alap szinten vagyok 52 szintű
Prestige az nekem még 1 hónap nagyon keveset játszok
-
kelekyle
őstag
írj a steamnek vagy az IW-nek (screenshotot is rakd bele) és akkor ők visszarakják valszeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest