Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:42:54

LOGOUT.hu

Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3301) flurider válasza v!ct0y (#3298) üzenetére


flurider
aktív tag

Rendben elolvastam és?

Csillagkörü Litér

(#3302) flurider válasza Kr/\toS (#3297) üzenetére


flurider
aktív tag

Ohh, akkor elnézést
You're welcome :)

Csillagkörü Litér

(#3303) luw2win


luw2win
őstag

patchről valamit valaki már tud? mikor jön ? lesz-e consol stb

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#3304) priti válasza keIdor (#3299) üzenetére


priti
addikt

Tegnap este amikor 30:5-ös statot csináltam FFA-ban én is olyan 14 körül jártam amikor elsőre kilőttek csalás nélkül és nem azért mert olyan pro vagyok, kifejezetten bénázom azt kell mondjam, csomószor nyomkodom a Q-t meg az E-t fölöslegesen, egyes részeken tanácstalan vagyok és csak úgy megyek valamerre meg hasonlók, rengeteg múlik azon kikkel sorsol össze a gép, valszeg egyiknek se volt radar a fegyóján vagy ninja perk és az extrák miatt meg nagyon elaszaladt a statom. Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem csalt az illető, csak azt hogy stat alapján nem lehet bannolni, azt meg nem várhatod el, hogy minden futamot végignézzen valaki.

(#3303) luw2win

A steam azonnal felteszi ha lesz valami, így nincs sok értelme nyomozni utána.

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#3305) henesa válasza priti (#3296) üzenetére


henesa
aktív tag

" igazán profikkal nyomjuk " profiknak nem okozott akkora gondot "valahonnan megszólal a belső hang, a beidegződés, " Szerintem azért nem értitek egymást mert te PROFI vagy ő meg buta kezdő aki nem használja a leant nem is fogjátok érteni egymást kár vitatkozni ez csak egy JÁTÉK és aki nem használja az sem hülye hanem csak szórakozni szeret. nem vérremenő harcokat fojtatni .

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#3306) flurider


flurider
aktív tag

Egyébként a csalókról annyit, hogy ha úgymond megoldották, hogy ( egyenlőre:) ) mindenképp meg kell venned az eredetit ha multizni akarsz, igazán tehetnének valamit a sok kis csíter fütyigép ellen. Nagyon szeretem a codot, de nagyon aláássa a játékot, ha valaki úgy játszik ;< Tényleg valami steam bann vagy bármi, ami elborzasztja őket. Ha a fejlesztőt a marketinget követően csak az értékesítés érdekli, az elég szomorú, remélem nem így van.

Csillagkörü Litér

(#3307) flurider válasza luw2win (#3303) üzenetére


flurider
aktív tag

A steamen keresztül folyamatosan frissül a cod, hivatalos (nagy)patch szerintem még korai

Csillagkörü Litér

(#3308) priti válasza henesa (#3305) üzenetére


priti
addikt

Á én nem állok neki bemagolni stratégiákat meg hasonlók, én is csak szórakozni szeretek, csapatban nem is sokat érek, 12 egy tucat, én a TDM-et is úgy játszom, mint az FFA-t, gyakorlatilag otthagyom a csapatom és más irányból próbálom meglepni az ellenséges csapatot egyedül, mert szerintem de ez szigorúan szubjektív vélemény az emberek 90%-a nem játszik csapatban, ott áll, én kimegyek de nem engem fedez, csak úgy van vele valszeg, hogy á milyen jó, ez jó lesz csalinak, szépen megvárja amíg kényelmesen elhentelnek és közben leszedi azt aki közben engem lő, az meg hogy elhullottam nem érdekli. Ha meg nem megyek előre akkor meg ott vagyunk rakáson és nem férek tőlük, meg GL eső, jobb szeretem az FFA-t, itt a hatban viszont sokkal jobb a TDM, mert itt legalább az nincs, hogy egyszercsak jönnek szembe százan amikor csak úgy egyedül kolbászolok, mivel kiszúrom őket radarral, szóval itt gyakrabban fogok TDM-ben játszani, főleg így, hogy FFA-ban kvázi nem is tetszik a játék a lean hiánya miatt.

Hardverlesen

(#3309) LackoMester válasza keIdor (#3299) üzenetére


LackoMester
addikt

egyetértek-csak elég gyenge a szürés,és megelözés,nagyobb odafigyelést kéne rá forditani...ezen kéne javitani,én is 5x meggondolnám,sosem csaltam-nincs értelme :(

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#3310) Proky válasza flurider (#3306) üzenetére


Proky
senior tag

Sajnos, most láttam hogy már van lehetőség multizni... :(

(#3311) LackoMester válasza Proky (#3310) üzenetére


LackoMester
addikt

w verzióval multiznak... :F nanee

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#3312) Proky válasza LackoMester (#3311) üzenetére


Proky
senior tag

Pedig, de.... Már itt magyarok is. Az a legrosszabb hogy most ugye nincs eredetiséget ellenőrző szerver, és nem lehet oda menekülni a kevesebb csaló miatt. Bejutottak, és ami a legrosszabb akinek nem origi nincs veszíteni valója és már terjed is a sok wh-s, aim-os csótány :W Nem leszek népszerű, de remélem tesznek valamit.

(#3313) forceberg válasza Proky (#3312) üzenetére


forceberg
veterán

Hát ez gáz. És fogyasztják az origisek erőforrásait? Azaz a Steam-en keresztül, vagy hogy?

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3314) zolisx4


zolisx4
őstag

énis belefutottam tegnap este egy játoksba akit nem tudtam lelőni teljesen közel mentem hozzá csak ott ált és folyamatosan lőttem nem halt meg egyszerűen leszúrt mikor oda értem igaz szlovák volt a gyerek nem magyar :F

[ Szerkesztve ]

(#3315) priti válasza Proky (#3312) üzenetére


priti
addikt

Á itt nem lesz hosszúéletű egy crack, mivel fél perc alatt tudnak változtatni bármin a steam-en keresztül, erre figyelnni fognak ne félj, ami ma működő törés az holnap már lehet hogy nem megy, már az ötnél is más törés működött az egyik patch-el mint a másikkal, tudom mert azt én is törten használtam multiban, a végén már az volt hogy volt egy háttérben futó progi, amit indítás előtt el kellett indítani tunkolni kellett belépéskor az F3-at, aztán amikor beléptél meg kellett nyomni az F4-et hogy ne rúgjon ki a PB, az mp-s exe eredeti volt, azt nem is kellett felülcsapni.
itt viszont még patch se kell hogy moddolják a játékot, szerintem az első "javítás" amit letöltött a steam az első működő törés kivédése volt, mivel kb. 3 másodperc alatt leszedte nekem.

Hardverlesen

(#3316) gege71.hu


gege71.hu
addikt

ami még egy rohadt majomság a multiban(bár a cod4ben is az csak ott már a legtöbb szerveren le van tiltva) az a gránátvető használata. Főleg kis pályákon teljesen értelmét veszti a játék ha már van 1 vagy 2 ilyen gyökér aki mást se tud csak gránátvtetni.
A claymore még hagyján azt ha viccesen taktikusan helyezik el max egy kicsit bosszankodsz esetleg röhögsz, hogy minek is rohantál ész nélkül ki/be valahova. :)

(#3317) flurider válasza gege71.hu (#3316) üzenetére


flurider
aktív tag

A claymore szerintes is frankó, bár idegesítő, ha szedik a rádiót és oda akarsz dobni egy gránátot, akkor a szerencsétlen katonád csak emeliemeli és le akarja szúrni a földbe a cm-et :)
Claymorenél mégjobb a c4, be lehet vele biztosítani a dolgokat.

Azt nem tudjátok, hogy a radar zavaró hogyan működik? Nem amikor láthatatlan vagy a uav előtt, hanem a "jam enemy radar near you" verzió. Én azt használom, de nem láttam még magam, hogy milyen... ;< Olyan lehet, mint a counterUAV? Hogyilyen szürke lesz a radar annak, akinek a közelében vagyok?

Csillagkörü Litér

(#3318) SipiBcs válasza Proky (#3312) üzenetére


SipiBcs
őstag

Csatlakozom.... :W

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#3319) flurider válasza Proky (#3312) üzenetére


flurider
aktív tag

Ez elég szomorú ;<
Én azt hittem, hogy elég nehezen lehet kijátszani majd a steames regen alapuló multizást.. Igazán rendet teremthetne már valaki. A fejlesztőnek is érdeke, így még több cash üthetné a markát, hisz kénytelen lennél megvenni. Bár sajnos nincs olyan rendszer, amit ne tudnának kijátszani, csak azt nem értem, hogy hogy a francba van ennyi gennyömledék csaló fattyú, mit szeretnek ezen. Potenciálnövelőként használják? Így áll este a fütyijük..?
Örök kérdés, nincs válasz.

Csillagkörü Litér

(#3320) flurider válasza priti (#3315) üzenetére


flurider
aktív tag

Igaz, hogy gyorsan tudnak javítani, de a waw miatt tudod te is, hogy igen gyorsan megvolt a patch kiadása utáni játszható pb biztos mp.exe.

Csillagkörü Litér

(#3321) priti válasza gege71.hu (#3316) üzenetére


priti
addikt

Jahh, a GL eső folyamatos, én is tapasztaltam. Nézem a tetőről helikopter mellöl
a gyerek rohan ellövi a GL-t de kb. szinte vaktában, persze azonnal leszedik, alig hogy leszedek egy embert nézem valaki megint rohan a csapatom felé egyedül, de mire leszedtem már ellőtte a GL-t, persze ugyanaz a srác, ebből állt neki a játék, ahogy betette a gép átváltott GL-re és elkezdett rohanni szembe a csapatommal, ahogy a statját néztem kb. 1:1-re tudta hozni az arányt az öngyilkos állat, szóval sokra nem ment vele, de ha már két ilyen van együtt és felváltva potyogtatják az már tényleg idegesítő tud lenni.
szerk.: vagy várjál ez lehet FFA-ban volt, azt mapot TDM-ben nem dobja be, mindegy végülis, ígyis-úgyis idegel engem is

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

(#3322) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Penis of death - par embert felvettem a listara, engem takar. :)

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#3323) priti válasza flurider (#3320) üzenetére


priti
addikt

Igen csak itt sokkal egyszerűbb csavarni rajta és minél több alkalommal változtatnak annál kevesebben fogják feltörni, vagy újból feltörni, mert annál több lesz a "forgalomban lévő" de már nem működő crack egyrészt, másrészt megunják hogy folyton pöcsölni kell vele és egyre többet kell majd vele pöcsölni, nem úgy lesz hogy egy gugli és már meg is van a működő törés, elegük lesz hamar, a harmadik törést már én sem szedtem le az öthöz, inkább játszottam 4-el, szartam rá.

Hardverlesen

(#3324) SipiBcs válasza forceberg (#3313) üzenetére


SipiBcs
őstag

Pontosan! Még az is le van írva, hogy használj szóközös nicket.... :(((

Ha valaki virágboltos verzióval tolja.... ingyé.... akkor vegye tudomásul, hogy nagyobb az esélye, hogy csíterrel találkozik egy tört serveren (már ha lesznek ilyen dedikált serverek). Az ember tényleg azt hinné, hogy kevesen lesznek, akik rizikóztatják a 10 ezres serialjukat. Ha törtet beengedi a steam, akkor nincs ami visszatartsa a crackelt játékkal játszókat a wh-tól, aimtól.

Nehogy bárki félreértse: nem azt mondom, hogy akinek nem eredeti az csítel, hanem hogy elgondolásom szerint a warez példányoknál magasabb a csít arány, mint az originél.

[ Szerkesztve ]

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#3325) LamaCube válasza Proky (#3262) üzenetére


LamaCube
addikt

Tudom nem csaknekem szól ,de mégis nekem címezted így neked reagálok.
Családos ember vagyok és amikor 2003-ban kijött azóta tolom a multit sőt akkor már 1 éve házas is voltam.Mint írtam eredetivel az összeset .A cod4-et is megvettem eredetiben ,de nem tetszett és eladtam (persze buktam rajta,de tök mind1).Az 5--re vártam mint a messiásra,hogy hoz valami változást.Nekem az sem tetszett .Gondoltam,majd a 6 -ban lesz előrelépés,de nem így lett.Amit a multival tettek nem ragozom tovább nem tetszik és nem azért nem veszem meg,mert uh 10 vagy 13 ropi,hanem azért ,mert 1 rakas .... .Attól másnak tetszhet.És ha én ezt 200 ideírom nem azt jelenti,hogy azért fikázom,mert nem tudom megvenni (hidd el adnék érte 15-is ha tetszene)nem gondolod ,hogy 1 napi keresetemet nem adnám érte.És igen akiket én ismerek és megvették mind megbánta.Lehet én és az ismerőseim öregek hozzá.
Valószínű én onnantól elvesztettem a varázsát amióta a hp visszamegy,átlősz a falon,visszajelzi a találatot és hasonló könnyítéseket tettek bele,de akinek tetszik annak tetszik.Attól pedig,hogy én nem veszem meg még kipróbálhattam a 20ismerős/haver gépén,de nem hazudok nem próbáltam ki és nem is fogom.

Akármikor lehet klán szinten warozni, haverokkal hentelni egyet amikor akarsz.
Lehet átugrottam a hsz-eket,de itt többnyire arról panaszkodnak,hogy ez nem nagyon jön össze és gondolom nekik eredeti a game.

És légyszíves olvass egy pár hsz-t akinek nem tetszik és árulja. Sajnos nem 1 ember van ilyen.És ne csak ezen a fórumon nézz körül.Ez nem csak Neked szól... :)
Peace

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3326) henesa


henesa
aktív tag

Én viszont most nagyon JÓÓÓT multiztam elkaptam a fonalat és jól ment
Szigorúan csak szórakozásból!!
Nékem minden tetszik a textúra a fegyók a hangok fasza fülesemmel nagyon jól szól
A szerver keresés lehetne egyszerűbb sokszor nem talál hostot az tényleg macera.

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#3327) Gomez86 válasza flurider (#3317) üzenetére


Gomez86
őstag

"Azt nem tudjátok, hogy a radar zavaró hogyan működik? "

Ez egy ilyen két élű dolog. Akihez közel mész annak elkezd hangyásodni a radarja, aztán teljesen eltűnik, ha már nagyon közel vagy hozzá. Ez egyrészt, jó, mert akkor sem látja hogy hol vagy ha van UAV-jük, másrészt meg rossz, mert a lopakodásnak annyi.

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#3328) forceberg válasza priti (#3323) üzenetére


forceberg
veterán

Aki nagyon tolni akarja, az megkeresi a megfelelő törést...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3329) v!ct0y válasza forceberg (#3328) üzenetére


v!ct0y
veterán

A CS-t is sokan tolják virágboltival pedig az full steams... :O

(#3330) priti válasza LamaCube (#3325) üzenetére


priti
addikt

Egyet kell értsek, két dologban tudott érdemben javulni a második részhez képest a multi, az egyik a grafika, a másik meg hogy lehet futni. Az összes többi már szubjektív. Az ötödik szerintem egyébként nem lenne olyan rossz egy only rifle szerón, kár hogy a mapokat úgy összecsapták, rettenet bug-os némelyik, mindenbe beleakad az ember, ha megnézed egy talicskát nem lehet nekifutásból oldalról átugrani, amikor egy szem kar98 van a kezedben, az öveden meg egy pisztoly meg egy gránát, hát ez mi ha nem könnyű felszerelés? Elég vicces, van a földön egy vödör és nem megy tovább csak ha nagyívben kikerülöd meg ilyenek.
Szívem szerint én is a fix életes kettőt sírom vissza mai színvonalú grafikával meg fizikával, +futással, meg még esetleg annyit bele lehetne tenni, hogy ha futsz, és futás közben ugrasz, akkor felugrás után ha nyomva tartod a space-t akkor becsúszna egy kicsit megérkezéskor, nem pároslábbal mint valami elcseszett talaj tornász, mint a négyben.
Tudod arra gondolok, mint ami kettőben is volt, amikor ugrás közben eltaláltak és ritkán ugyan, de néha megcsúszott, az még talán dobna rajta ha annál rövidebb csúszást ugyan de lehetne szándékosan csinálni.

Hardverlesen

(#3331) forceberg válasza SipiBcs (#3324) üzenetére


forceberg
veterán

Szememben az IW és a CoD nagyot bukott.
Ez volt az utolsó, amit megvettem eredetiben...
CB-re már nem nagyon vágyakozom, máshoz meg igazából nem kell az origi. Ha nem hajlandóak / nem tudják megcsinálni, hogy ne működjön törttel, akkor én több origit nem fogok venni.
Jól mutat a szép tok, borító és lemezek, de 10k-t nem ér meg, ha másra úgysem jó, minthogy kitedd a polcra.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3332) Haart válasza SipiBcs (#3324) üzenetére


Haart
addikt

Na ná hogy magasabb az arány, hisz nincs mit veszteniük. Aki megveszi azért fél hogy 10k odavész ha cheatel. De ahogy nézem ez már beteges. Mindenki a cheateket keresi. Nemigaz hogy nemlehet normálisan jászani. Ténylegesen a tudás alapján, nem holmi szar cheattel. Aztán veri a mellét az illető. hogy ő lett az első és van 30/5-ös statja.

(#3333) D1Rect


D1Rect
félisten

Van HC mód az MW2-ben?

Igen van. Ügyes vagyok előbb kérdeztem mint keresőztem...

[ Szerkesztve ]

(#3334) F e Z o válasza gege71.hu (#3316) üzenetére


F e Z o
veterán

Valóban elég idegesitő a gl. Főleg mikor már 3-4 killstreakot van, s a semmiből jön eg gl-es láma. Ami nekem hiányzik az a több frag gránát használata. Mondjuk most több fénygranyót használok, mint a 4-ben.

H2O über alles!

(#3335) feka007 válasza LackoMester (#3281) üzenetére


feka007
nagyúr

Van már lvl hack?? pff... :F Pedig nem az volt, hogy online menti a statot, és nem lehet megbuherálni? :W

(#3336) Jazzy


Jazzy
tag

Sziasztok!

Sokáig visszaolvastam a fórumban, de nem táláltalm rá megoldást. Nála a nysilakra van beállítva mozgás és az ugrást ráraktam a numlock 0-ra, a fekvést pedig a numlock,-re. Sajnos egyiket sem működik, a numlock természetesen be van kapcsolva. Ha máshova rakom át akkor jól működik. :Y Van valakinek ötlete?

Köszi a segítséget.

J@zzy

(#3337) #10949376


#10949376
törölt tag

ma játszani akartam és megint 1 szintű rangom van, miért?

[ Szerkesztve ]

(#3338) feka007 válasza LackoMester (#3281) üzenetére


feka007
nagyúr

Ehh, hát akkor ennyit arról, hogy 10-szer jobb a VAC.. :U

(#3339) LackoMester válasza henesa (#3326) üzenetére


LackoMester
addikt

ma mekopogott az ajtómon egy Razer barracuda HP-1 fülest,este tesz MW2-vel :DD

Feka VAC? :F

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#3340) flurider válasza Gomez86 (#3327) üzenetére


flurider
aktív tag

Hogyérted, hogy a lopakodásnak annyi? Azt, hogy látja, ha távol valahol vagyok, az nem gáz, mert ha a közelébe érek, akkor már nem fog, és nekem az számít.
Persze nem lehet a pályát megkerülve körbekommandózni az ellent ha UAV miatt látnak, de az UAVről annyit, hogy elég gyorsan megtalálom és leszedem :)

Csillagkörü Litér

(#3341) feka007 válasza LackoMester (#3339) üzenetére


feka007
nagyúr

(#3342) @rglaaf válasza Haart (#3332) üzenetére


@rglaaf
veterán

Gondolj bele üveges szemekkel írja be a googleba hogy MW2 cheat, nem tudom lehet túl kevés szeretetet kapott.

PSN:BiZzare_0 ️

(#3343) Axel pRo válasza priti (#3296) üzenetére


Axel pRo
aktív tag

Persze mester taníts... :U
Mindenki ámul-bámul, te vagy az istenkirály :K

"Cogito ergo Sum."

(#3344) kpal


kpal
veterán

üdv.
Tudnátok segiteni hogy Call of Duty sorozatnak ez hanyadik része?

(#3345) flurider válasza kpal (#3344) üzenetére


flurider
aktív tag

Hatos (a f@szt kilences :) )

Ez a call of duty sorozat hatodik, ezen belül a modern warfare sorozat második része.

Csillagkörü Litér

(#3346) #10949376


#10949376
törölt tag

ma játszani akartam és megint 1 szintű rangom van, miért?
valahogy elkel menteni a rangom vagy mi,nem a stem fiokom jegyzi meg,vagy beállitás fűggő?

(#3347) kpal válasza flurider (#3345) üzenetére


kpal
veterán

Köszi :R ;)

(#3348) Motaba78 válasza kpal (#3344) üzenetére


Motaba78
őstag

pc-n 5dik
konzolon 6dik.

(#3349) volvoguy


volvoguy
addikt

üdv. az MW2-ben tényleg nincs LAN? vki azt írta...

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#3350) D1Rect válasza volvoguy (#3349) üzenetére


D1Rect
félisten

Nincs. A hamachi miatt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.