Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
emberek az igaz, hogy ha feltelepítem a steamet, csinálok accountot, aktiválo ma játékot, ésletörölöm majd szeretném újra felrakni, akkor már nem a dvd-ket lehet használni a telepítéshez, hanem a steam-ről tölti le magát a játék?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
-
Barell
senior tag
válasz LackoMester #2643 üzenetére
Többek között ezért nem veszem meg eredetiben. Sejtettem hogy rögtön lesznek hackerek. Azokkal meg fogok találkozni majd törtön is. Cod 4 PH server van esetleg?
-
SipiBcs
őstag
válasz danilla #2656 üzenetére
Jóideje (kb másfél éve) a PH-nak nincs CoD4es szervere. Max a topicot sűrűn látogató emberkék csábították egymást saját pub serverre.
De persze lehet ízlésnek megfelelően sok ajánlást találni."Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
petymeg
addikt
üdv.
mekkora erőmű kell a játéknak? q9300 + hd 4850 + 4 giga ram megteszi 1690*1050 felbontásban?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
SipiBcs
őstag
válasz danilla #2659 üzenetére
Igazából sosem volt. Ha jól emlékszem, akkor csak egy kezdeményezés indult el, hogy legyen PH előtagú klán CoD4-ben, de aztán ez is eltűnt, átalakult. Nehéz sok embert kis helyen (pl:TS) összezsúfolni úgy, hogy mindenki kijöjjön a másikkal
Én viszont kezdek egyre jobban az MW2-be!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Csabee.
nagyúr
Nagy COD-osokat kérdem hogy összességében melyik a jobb multiba? COD MW2 vagy a COD4?
Üdv: Csabee.
-
Axel pRo
aktív tag
Az a 100 ping mit takar? akinek nagyobb az ne is akarjon játszani vagy ez az átlag?
"Cogito ergo Sum."
-
PiE137
senior tag
Skacok, virágboltival lehet tolni a spec ops pályákat ketten, v ahhoz is kell az eredeti?
-
biggamer
veterán
Modern Warfare 2: Az év FPS-e ? - [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
t.kristof
senior tag
válasz LackoMester #2643 üzenetére
nem a steam szüri ki. hanem minden szeron mindig van fennt egy admin aki figyeli a csalokat és bannolja öket. ezért is sz**ás csalni mert ha bannolnak steamrol akk ugrott az origid...tehát nembirsz majd ujra multizni csak ha megveszed megint eredetiben.
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
iZed
aktív tag
válasz Szerintem... #2672 üzenetére
a lan is steamen megy? es ha nincs net?
-
F e Z o
veterán
válasz t.kristof #2676 üzenetére
Nem is lenne baj, ha bannolná az összes cheater-t.
Lehetne mondjuk hardcore SD, Sabotage, meg Headquarters is mert fél tár kell egy emberre. Erről van valami info-ja esetleg valakinek.
Egyébként találkoztam először az első magyar pofázós, te csalsz stb. honfitársammal a multin.H2O über alles!
-
Hunter2
addikt
Mondja meg valaki hogy a copycat mire jó.
-
volvoguy
addikt
"megmondom őszintén nekem az MW1 nem eredetiben van meg...de mivel a multi nagyon fontos, és az csak eredetivel fut, ezért mindenképpen megfogom venni eredetiben, nagyrészt a multi miatt...persze lehet vádaskodni, hogyha nem lenne a steam akkor máris letöltöttem volna...valószínűleg...de ez is egy fegyver az Activision kezébe, hogy "kényszerítsen" a vásárlásra...megmondom őszintén, én, mint bevalottan MW warezos ezen egyáltalán nem háborodtam fel..megveszem..persze valszeg majd csak ha lejjebb megy az ára...
de ami fontosabb...engem nem zavar a 9 vs. 9, hisz konzolosok is úgy nyomják, akkor meg minek pofázunk? dedikált és modok hiánya sem zavar, a konzolosoknak az sem járt soha..akkor meg? így engem csak 2 dolog érdekel a multival kapcsoaltban...
- mennyire laggol? (4 megás net)
- valóban nem tudok csatlakozni arra a szeróra ahova akarok? illetve nem is szeróra, mert most már ha jól tudom nincsenek hagyományos értelemben vett szerverek...de eddig pl. az MW-ben nyomtam MSGT-n, ASE-m, Hungarian Black Wolfes-on is....akkor ezekre, tehát magyarokhoz msot nem is tudok majd fellépni, amelyikre szeretnék?"Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Motaba78
addikt
válasz volvoguy #2681 üzenetére
a laggolás sok mindentől függ (pl éppen mit is csinálsz a nettel mennyire terheled le)
"valóban nem tudok csatlakozni arra a szeróra ahova akarok? illetve nem is szeróra, mert most már ha jól tudom nincsenek hagyományos értelemben vett szerverek...de eddig pl. az MW-ben nyomtam MSGT-n, ASE-m, Hungarian Black Wolfes-on is....akkor ezekre, tehát magyarokhoz msot nem is tudok majd fellépni, amelyikre szeretnék?"
ezt ebben a gaméban el kell felejteni, nem lesznek ilyen szerverek.
1.Kiválasztod hogy miben szeretnél játszani pl. tdm és ennyi berak valamelyik szerverre.
2. steamen felveszed a haverokat és együtt mentek harcba
3. te csinálsz privát szervert ahol te és csapatod játszik.én ennyit tudok még.
-
Polllen
nagyúr
Magyarokkal úgy lehet játszani, hogy követitek egymást...Pl. steamen belépsz a PH vagy a magyar MW2 közösségbe és ott látni fogod ki játszik...utána már csak egy kattintás, hogy csatlakozás a játékhoz...Ha van hely a szerón már ott is van...
De lehetőség van meghívásos alapon is játszani...Meg hívsz egy vagy több barátot, ha mindenki megjött, belépsz valahová és a barátok mennek veled automatikusan...mindenki ott lesz, olyan szerót választ...sőt, bizonyos helyeken (TDM, stb) még egy csapatba is rak mindig a barátokkal.
MW2 COD4-hez képest:
+ összetettebb pályák (újdonság ereje)
+ új fegyverek, perk rendszer, strike-k (újdonság ereje)
- nincs mindenből HC verzió...
- nincs válaszható szerver
- nincs lean, ami nagyon hiányzikMivel én inkább már csak pubolok, így az első kettő ellensúlyozza a másik három problémát. Még így is jobb élményt nyújt nekem, mint az unottra játszott cod4...persze hiányozik a törzs szerver és a mindig ismerős arcok, de azért steam-n is lehet vadászni, csak nehezebb.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
volvoguy
addikt
válasz Polllen #2684 üzenetére
tehát ha megvannak az ismert játékosok cod4-ből, csak el kell kérnem tőlük a felhasználónevüket, felvenni őket Steam-en, és látom hol játszanak, és be is léphetek hozzájuk? mert ah így van, azért ez sem rossz sztem...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
borkarico
aktív tag
hali!
xfire-el nem is fog működni?