- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
DonToni #24520 üzenetére
Én már lemondtam a COD-ról, innen már nem nekem készül, de annyi klón kijön erre a műfajra, hogy előbb-utóbb csak lesz valami utód, aminek sikerül lenyúlni a mozgást. Teszek rá, ha nem olyan népszerű, nekem már az is bőven jó, ha vagyunk négyen-öten egy FFA-ban, az is tökéletes egy átlagos mapon.
Az itt a baj, hogy lean és lean között is óriási lehet a különbség és a COD-ban valahogy nagyon el van találva. Teszem azt egy STALKER-ben egy kezemen meg tudom számolni hányszor használtam, mert nincs rá szükség a pálya adottságai miatt, ha meg épületes rész akkor meg úgy pont arra nem jó amire kéne, mert vannak százan aztán kapod a gránátot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest