Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #9665 üzenetére
NA csá tesókám! Mindjárt keresek a modit illetve házigazdát hogy nehogy kivágjanak dupla nickért!
De üdv a forumon! Ha hazamegyek majd segitek neked hogy mi mit jelent!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #9729 üzenetére
NA cső tesókám! Mizu!Miért nem raktad le azt a francos csipát!!?
Andrish nem szemrehányásként de talán valami ilyesmivel kellett volna inditani neked is... tőled is egy kis pozitiv hozzáállást pls!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
válasz Kavicsusz #9729 üzenetére
nagyon szívesen de ha mégegyszer csipázol amikor nem kéne széjjelváglak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Kavicsusz #9733 üzenetére
há ezaz..hogy csipa nélkül jobb vagy akkor a faszt lámulsz csipával?
Faith meg egyenlő NYEV Pyros
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #9733 üzenetére
Boxos! Miért nap AKval apritod a népet? Tudod hogy jobban megy ezért nem értelek miért kinlódsz csipával!
Emléxel 1-2 pályán mennyit szenvedtél a csipával? emléxel? és amikor leugattalak és AKra váltottál mi lett? Arra is emléxel!
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #9741 üzenetére
Tesókám tudom nagyon jól hogy jól vágod a csipát! csak néha vannak olyan percek és napok amikor nem megy!Ezt elkell tudni viselni és akkor nem kell erőltetni!
Azzal meg hogy nem vagy jó SD-s és nem szereted a WAR-okat vitatkoznék mivel szerintem sokkal jobban megy és jobban érzed az SD-t mint én!
a tegnapi WAR-t elkell felejteni.. új nap van új WARral...
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #9751 üzenetére
Dávid! Fent van olyan hogy válasz gomb ha arra klikkelsz akkor annak az embernek fogja cimezni amit irsz! Vágod?
NA meek kajálni majd leszek délután valamikor!
Este meek csak volt egy kis Dolgom Debibe! (nyugi nem verekedtem)
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz Kavicsusz #9738 üzenetére
Tegnap csak annyi, mint ma is! Nem megy... 2 hete ha fejre állok, ha kv-t iszok, ha pihenek sem megy! LOW minusz kategóriába tartozom.
Ahogy Andrish mondaná.... a jó játékosnak szar géppel, szar pinggel, kevés fps-el is megy. Nekem sajnos nem... valami rakoncátlankodik a gépemmel, plusz tényleg nem érzem...
Ezért írtam ma a GF szerón, hogy szíííjjjelb@sz az ideg![ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #9756 üzenetére
ha csak olyan lenne!
Na mesélj milyen volt a WAR? Ölted a saját csapattársakat is?
Gyere Dávid ide irkálj ne Offoljuk szét a topicot!
ott tudunk beszélgetni olyan dolgokról amik nem a COD4hez tartoznak
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Kavicsusz #9778 üzenetére
Irtotta rendesen..bár nekem annyira nem ment de azért jó volt egynek
-
kavicssli
addikt
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Kavicsusz #9801 üzenetére
az nálam is sokszor van pedig én kurvaritkán csipázok de 10ből 5 ember nem hal bele egy lövésbe..
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #9805 üzenetére
szerintem vagy a Vista frissitet valamit vagy a NOD32 a virusirtó töltött le!...és ne kavicsslizzél itt nekem bazzeg tesókám oszt cső vili?
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #9807 üzenetére
Most hivott tesónk mercedes s320-at fog venni ha mindent rendbe talál!! Holnap megy megnézi! majd rámegy a gatyája is a benzinre!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #9942 üzenetére
Jó volt ma ez a kis összerüffenés NYEV vs. PH
Jól csipáztálViszont ma picsa sok melóm lesz!
Andrish! Kérdezni is akartam hogy a német szeróba fizessünk bele?! Mert úgyanőgy járunk rá és igy lenne fair!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Kavicsusz #10235 üzenetére
Nah..tégla megy sóder jön..mégilyet
amugy milyen vót? szétáztattad magad?
Én ha vizparton vagyok az kb ugy néz ki hogy napi 10-12 óra a vizben[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Kavicsusz #10273 üzenetére
ezt Forcebergnek irtam...az ő postjára válaszoltam nem?
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #10324 üzenetére
Csőváz! Este meek haza! Ha megcsinálom a honlapot és lesz egy kis időnk majd heggesztünk valamit!
Veledmizu? Otthon mi újság?
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #10326 üzenetére
Zsir volt a nyaralás! majd viszek ajándékot neked!
BEnt most nincs sok meló igy van időm egy kicsikét netezgetni! olvasgatni,nézelődni más COD4klán weblapokat!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #10454 üzenetére
Na jóvan tesókám!Nyúgódjá le! Ez csak játék!
A képet majd holnap publikálom!De amúgy remélem nyertetek!Láttam Forc3 még mindig aludt![ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #10459 üzenetére
Bugos ember? Azt tudom hogy többet nyomtad mint én!
Elhiszem tesókám hogy milyen emberek vannak!De tudod szerintem a COD5 se lesz másképpen! Az is dettó ugyanez lesz!PB k@k@ és tele buggal![ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #10464 üzenetére
Ezt jól megirtad! én meg leirtam a véleményem az előző hsz-ba!
inkább megyek lenyugszok iszok egy kolát és af@szom fog szenvedni!
Tiszta WW Kristóf itt mindenki!!![ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #10699 üzenetére
Cső cső! vettem mikrofonos fülest +egérpaot!
ilyet vettem nagyon jól szól!
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Kavicsusz #11814 üzenetére
jah..ér annyit mint egy kalap szar...de többet egész biztos nem..
-
forceberg
veterán
válasz Kavicsusz #11842 üzenetére
Mi volt, s mennyivel ment el? Vacanot szerintem nekünk mint saját map, mellőznünk kéne, mert elég sokan tudják a nédeket + a fallövéseket. Meg ugye nem tudunk berássolni...
Mod: amúgy melózom, ja vas. éjjel. Jól indult az éjjel, csőrepedés volt a szerverszoba felett, aztán mi segítettünk a IT-s csávónak elhárítani az ázást...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest