Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
válasz
BandiHUN #6374 üzenetére
sajnos már rég van aimbot, wh, esp, radarhack stb ehhez is... csak itt kevésbé tűnik fel, egy pubg hez képest.
szervertémához annyi, hogy Diginek külföld irányába nem éppen kiváló a pingje. írom ezt digisként...
hazai dedikált szerverek kellenek, amik jelentősen redukálják ezeket a problémákat, de ezzel nagy újdonságot nem írtam. addig meg abból főzünk ami van
. Szerencsére azért így is kellemesre sikeredett ez a játék. Magam részéről dedikált szerver és/vagy pálya/mód választó.
-
Nagy.Úr
tag
válasz
BandiHUN #6374 üzenetére
Amire te gondolsz az a Recon Perk fegyverre, és az FMJ-vel van egy listán, hacsak nincs valami ilyen optika ami szintén tudja, bár kétlem. Nem hiszem amúgy, hogy az ilyen játékosok többsége ezeket mind használná, amikor van ezer + 1 jobb amit rátehet a fegyverre. Nem tudtam még én se rájönni az okára ennek, lehet millió meg egy lehetőség, pl szemüveges, és jobban lát, szebb képet ad a monitorja, tévéje, vagy csak szimplán ADS-elve közlekedik, rengeteg ilyen killcamot is láttam már.
-
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #6374 üzenetére
Én nem wh gondoltam , hanem inkább valami perkre , attól jobban idegesít hogy van egy jó lobby erre kör végén átdob egy olyanba hogy esek kellek , és nem arra gondolok hogy jobb játékosok ellen megyek , hanem hogy volt 2 -3 ellennek is 10-20 pingje volt nekem meg 70 , ledaráltak elég rendesen , mert oké van rengeteg sokkal jobb játékos tőlem , de ha ez az állandó lobby váltás ne lenne , tényleg szavam nem lenne a játékra
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest